Γιαπωνέζος φετιχιστής έκλεψε 4.000 γυναικεία εσώρουχα σε διάστημα 6 χρόνων

4 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.00 (1 Ψήφος)

underwearbig2.jpgΗ αστυνομία βρήκε περισσότερα από 4.000 γυναικεία εσώρουχα στο σπίτι ενός Γιαπωνέζου χτίστη που χρησιμοποιούσε τις ικανότητες αλπινιστή (είχε συγκεκριμένο χόμπι) για να κλέψει τα εσώρουχα.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της αστυνομίας ο 54χρονος άνδρας με το όνομα Σιγκέο Κοντάμα έκανε συλλογή από 3.977 γυναικεία εσώρουχα, 355 σουτιέν και 10 καλσόν σε διάστημα 6 χρόνων. Συνελήφθη την στιγμή που έκλεβε εσώρουχα από 2 διαμερίσματα και η αστυνομία έκανε έρευνα στο σπίτι του ενημερώνοντας στην συνέχεια το πρακτορείο Reuters.

Ο αστυνομικός διευθυντής της πόλης Χιροσίμα είπε: «Από την στιγμή που ο Κοντάμα δούλευε ως χτίστης δεν είχε κανένα πρόβλημα να εισβάλλει με επιδεξιότητα σε κάθε σπίτι και τις περισσότερες φορές έκλεβε από τον 2ο όροφο των σπιτιών. Δεν έπαιρνε άλλα ρούχα αλλά όταν έβλεπε γυναικεία εσώρουχα δεν άφηνε κανένα στο σπίτι». Δεν είναι η πρώτη περίπτωση εδώ στην Ιαπωνία που συνελήφθη κάποιος να κλέβει εσώρουχα αφού τον προηγούμενο Σεπτέμβρη στην Γιοκοχάμα συνέλαβαν έναν άντρα ο οποίος ήταν επίσης σπεσιαλίστας στην κλοπή γυναικείων εσωρούχων. Στο σπίτι του είχαν βρει 2.500 εσώρουχα διαφορετικών σχεδίων.

Το 2004 η γιαπωνέζικη αστυνομία συνέλαβε επίσης έναν 55χρονο άνδρα που συστηματικά για πολλά χρόνια έκλεβε γυναικεία εσώρουχα. Μετά από εκτεταμένη έρευνα που έγινε στο σπίτι του ανακάλυψαν 4.000 εσώρουχα που κλάπηκαν σε διάστημα 30 χρόνων! Ο 55χρονος παραδέχθηκε ότι έκλεψε και υποστήριξε ότι είναι μανιακός με την συλλογή των συγκεκριμένων εσωρούχων.

Please publish modules in offcanvas position.