Η Βιβιάνα Καμπανίλε είπε «όχι» σε πρόταση για γυμνή φωτογράφιση

3.6666666666667 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.67 (3 Ψήφοι)

kampanile_459945

Στο κενό έπεσε πρόταση για γυμνή φωτογράφιση που έκανε πρόσφατα γνωστό ανδρικό περιοδικό στη Βιβιάνα Καμπανίλε. Το ποσό που προσφέρθηκε στη Σταρ Ελλάς 2009 ήταν διόλου ευκαταφρόνητο (άλλες τα έχουν «πετάξει» για πολύ λιγότερα), ωστόσο εκείνη απάντησε αρνητικά χωρίς δεύτερη σκέψη.

Μετά τη διάκρισή της στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, θα μπορούσε σίγουρα να βγάλει πολλά χρήματα από τέτοιου είδους φωτογραφίσεις, κάτι όμως που εκείνη δεν επιθυμεί. Όχι ότι είναι εναντίον, αλλά δεν νοιώθει έτοιμη να κάνει κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Εκτός αυτού, οι προτεραιότητές της είναι άλλες, αφού προσπαθεί να πραγματοποιήσει το μεγάλο της όνειρο, που δεν είναι άλλο από την ενασχόλησή της με τον χώρο της τηλεόρασης.

Η Γιαννιώτισσα καλλονή το «πάλεψε» τους τελευταίους μήνες για να βρίσκεται σε κάποιο κανάλι τη φετινή σεζόν, ωστόσο, παρά τις φήμες για διάφορες εκπομπές, δεν κατέληξε κάπου. Όπως και νά χει, όμως, δεν χάνει τις ελπίδες της και κάνει υπομονή, καθώς θεωρεί ότι αργά ή γρήγορα θα της δοθεί η ευκαιρία που περιμένει...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.