Δήμητρα Ματσούκα: «Ναι, θα έβγαινα γυμνή στη σκηνή»!

4 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.00 (5 Ψήφοι)

matsouka_8939394vb

Για τη θεατρική παράσταση «Τα καινούρια ρούχα του αυτοκράτορα» όπου πρωταγωνιστεί αυτή τη περίοδο, μίλησε η Δήμητρα Ματσούκα σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Big fish». Όπως είναι φυσικό, κλήθηκε να σχολιάσει τη γυμνή εμφάνιση του συμπρωταγωνιστή της, Μιχάλη Θεοφάνους, ενώ όταν ρωτήθηκε, αναπόφευκτα, αν θα έκανε κι εκείνη κάτι παρόμοιο σε περίπτωση που της το ζητούσε ο σκηνοθέτης της, Κωνσταντίνος Ρήγος, εκείνη απάντησε θετικά. «Νομίζω πως ναι! Θα το έκανα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τι είπε όμως η Δήμητρα για το γυμνό; Είναι μόδα ή τέχνη στις μέρες μας; «Το γυμνό σαφέστατα μπορεί να είναι τέχνη. Μόδα και πρόταση, ωστόσο, μου φαίνεται πως πλέον είναι το ντυμένο», επισήμανε. Πάντως, ξεκαθάρισε πως το περιεχόμενο της παράστασης βρίσκεται αλλού: «Το γυμνό είναι το λιγότερο. Υπάρχει κάτι πιο βαθύ εδώ. Δυστυχώς, η εξουσία σήμερα στη συνείδηση όλων μας είναι γυμνή. Κανείς δεν μπορεί πια να πιστέψει στην πολιτική και κανείς δεν περιμένει τίποτα».

Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε επίσης αν τελικά η εμμονή της στο θέατρο έχει να κάνει με «στροφή στην ποιότητα», τονίζοντας με χιούμορ: «Γι' αυτή την περιβόητη στροφή μιλάω από το 2003 όταν ήμουν στη ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου. Κάθε φορά που μου γίνεται αυτή η ερώτηση αυτόματα πια θυμάμαι το ανέκδοτο με τον τύπο που από τις πολλές στροφές μετατράπηκε σε ανεμιστήρα». Τέλος, όσον αφορά τις εντελώς διαφορετικές επαγγελματικές επιλογές της σε σχέση με το παρελθόν, τόνισε: «Μόνο λόγοι υγείας δεν θα επέτρεπαν σε κάποιον να εξελιχθεί μέσα στον χρόνο».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.