Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στο νέο «Terminator»;

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στο νέο «Terminator»;Τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ είναι πιθανό να δούμε στο «Terminator Salvation» που θα βγει το καλοκαίρι στις αίθουσες των κινηματογράφων. Ο γνωστός ηθοποιός και κυβερνήτης πλέον της Καλιφόρνια ίσως εμφανιστεί σε δύο-τρία πλάνα της ταινίας ως το ρομπότ Τ-800, ωστόσο αν συμβεί κάτι τέτοιο όλα θα γίνουν με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αυστραλός ηθοποιός και πρώην μποντιμπίλντερ, Ρόλαντ Κίκιντζερ, θα δανείσει το καλογυμνασμένο σώμα του και ο Σβαρτσενέγκερ θα δώσει το πρόσωπό του (μέσω ειδικών εφέ) και τη φωνή του.

Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε και ο σκηνοθέτης της ταινίας, McG, ο οποίος δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος. Κάναμε τα δοκιμαστικά πλάνα μέσω υπολογιστή και όλα πήγαν καλά. Θα δείτε τον Σβαρτσενέγκερ, αλλά στην ουσία δεν θα έχει παίξει. Όλα πήγαν καλά και ουδείς θα καταλάβει τη διαφορά. Τα ειδικά εφέ κάνουν θαύματα. Δείξαμε και στον Άρνολτ τις σκηνές και έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος. Ήταν σαν να είχε βρεθεί στο πλατό και είχε πάρει μέρος στο γύρισμα. Γενικά μας βοήθησε πάρα πολύ, γιατί του δείξαμε πολλές σκηνές από την ταινία. Το αποτέλεσμα τον ικανοποίησε. Περιμένω την αντίδρασή του όταν την δει ολοκληρωμένη».

Να σημειώσουμε, πάντως, ότι μέχρι στιγμής όλα είναι ρευστά για το αν τελικά οι σκηνές με τον Σβαρτσενέγκερ θα συμπεριληφθούν στην ταινία, κάτι που θα αποφασιστεί σύντομα από τον McG και την εταιρία παραγωγής…

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.