Βραβεύτηκε ο Τομ Χανκς

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

tom_hanks_8394956b.jpgΟ πολυβραβευμένος αμερικανός ηθοποιός Τομ Χανκς τιμήθηκε με μία ακόμη διάκριση στο Κέντρο Λίνκολν της Νέας Υόρκης στο 36ο Ετήσιο Γκαλά της Ένωσης Κινηματογράφου, λαμβάνοντας το Βραβείο Τσάπλιν.

Με το ίδιο βραβείο έχουν τιμηθεί επίσης οι σταρ του Χόλιγουντ Τζούλια Ρόμπερτς και Σαρλίζ Θέρον, ο σκηνοθέτης Στήβεν Σπίλμπεργκ και ο τραγουδιστής και ο συνθέτης Μπρους Σπρίνγκστιν. Ο 52χρονος Τομ Χανκς που τιμήθηκε με το ίδιο βραβείο και έχει τη φήμη του "Κυρίου Καλού" του Χόλυγουντ, έχει βραβευθεί με δύο Οσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου το 1993 για την ερμηνεία του στην ταινία "Φιλαδέλφεια" και την επόμενη χρονιά το 1994 για το "Φόρεστ Γκαμπ".

Η Ένωση Κινηματογράφου που έχει καθιερώσει το συγκεκριμένο βραβείο στη μνήμη του θρυλικού ηθοποιού του βωβού κινηματογράφου Τσάρλι Τσάπλιν, θεσμοθέτησε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο βραβείο το 1972 με το οποίο βράβευσε τον Αλφρεντ Χίτσκοκ και στη συνέχεια τους Μπίλι Ουάιλντερ, Λόρενς Ολιβιέ, Φεντερίκο Φελίνι, Ελίζαμπεθ Τέιλορ και Μέριλ Στριπ.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.