Την αυτοβιογραφία της ετοιμάζει η μικρούλα σταρ του Slumdog Millionaire

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

rubina_ali_3456788b.jpgΤο ένα από τα παιδιά που πρωταγωνιστούσε στην ταινία των 8 Οσκαρ Slumdog Millionaire η μικρούλα Ρουμπίνα Αλι πρόκειται να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία της αν και είναι μόλις 9 χρόνων.

Η Ρουμπίνα, που ο σκηνοθέτης της ταινίας Ντάνι Μπόιλ την ανακάλυψε σε μια παραγκούπολη του Νέου Δελχί, θα κυκλοφορήσει το βιβλίο της από τον εκδοτικό οίκο Transworld της Βρετανίας, και σε αυτό θα αφηγείται την ιστορία της πώς μεγάλωσε μέσα στη φτώχια και κατόρθωσε να κατακτήσει τη διεθνή δόξα.

Στο μεταξύ η Ρουμπίνα και δύο ακόμη νεαροί συμπρωταγωνιστές της πήγαν αεροπορικώς στο Χονγκ Κονγκ για να λάβουν μέρος σε μια φιλανθρωπική τηλεοπτική εκπομπή.

Ο Αγιούς Μαχές Χεντεκάρ και ο Αζχαρουντίν Μοχάμεντ Ισμαήλ, και οι δύο 10 χρόνων, μαζί με την Ρουμπίνα ερμήνευσαν το τραγούδι Jai Hο από την ταινία, στην εκπομπή και συγκέντρωσαν 100.000 δολάρια.

Στη συνέχεια το παιδικό τρίο έδωσε μια παράσταση σε ένα εμπορικό κέντρο, τραγουδώντας και χορεύοντας μαζί με μια ομάδα καλλιτεχνών του Μπόλιγουντ.

Η φιλανθρωπική οργάνωση "The Community Chest" ανακοίνωσε ότι ανέλαβε τα έξοδα παραμονής των παιδιών σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, αλλά στα ίδια τα παιδιά θα δώσει μια μικρή αμοιβή.

Σε ερώτηση ο Αγιούς και ο Αζχαρουντίν, που επίσης μεγάλωσαν σε παραγκούπολη, δήλωσαν ότι θέλουν να συνεχίσουν να παίζουν στον κινηματογράφο.

Οι άνθρωποι του κινηματογράφου δέχθηκαν δριμύτατη κριτική γιατί επέλεξαν παιδιά χωρίς καμιά υποκριτική εμπειρία, και τα προώθησαν στην τρέλα των μέσων ενημέρωσης.

Ωστόσο οι παραγωγοί της ταινίας Slumdog Millionaire δημιούργησαν ένα ταμείο για να στηρίξουν τις σπουδές των παιδιών που μετείχαν στην ταινία και υποσχέθηκαν να τα βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα στέγασης μετά την απόφαση της κυβέρνησης να γκρεμίσει τις παράγκες όπου διέμεναν.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.