Ο Sakis πήρε το ρόλο του serial killer από την πρώτη οντισιόν

3 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.00 (2 Ψήφοι)

Duress_7345667bΌταν ακούσαμε την είδηση ότι ο Σάκης Ρουβάς θα μεταμορφωθεί σε ψυχοπαθή δολοφόνο για τις ανάγκες της ταινίας «Στα άκρα» («Duress»), αμέσως σκεφτήκαμε ότι ο συγκεκριμένος ρόλος κάθε άλλο παρά ταιριάζει στον τραγουδιστή με το αγγελικό πρόσωπο. Βέβαια, άλλο τι λέμε εμείς, και άλλο οι ειδικοί, που επέλεξαν τον τραγουδιστή χωρίς δεύτερη σκέψη και μάλιστα ανάμεσα από περισσότερους από πενήντα υποψηφίους.

Ναι, καλά διαβάσατε. Παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό για το ρόλο του serial killer, o Sakis ήταν εκείνος που έκλεψε τις εντυπώσεις και επελέγη μάλιστα από την πρώτη οντισιόν! Άπαντες τον βρήκαν άψογο επαγγελματία και εξαιρετικά συνεργάσιμο, συμφωνώντας ότι αυτός ήταν ο άνθρωπος που έψαχναν.

Απ' την πλευρά του, ο καλλιτέχνης πέταξε από τη χαρά του μόλις του ανακοίνωσαν τα ευχάριστα και, όπως λέγεται, δεν φοβήθηκε ούτε για μια στιγμή μήπως οι Ρουβίτσες τον έβλεπαν αρνητικά επειδή θα υποδυόταν τον κακό. Του αρέσει άλλωστε να ρισκάρει, πράγμα που έκανε και αυτή τη φορά.

Τώρα βέβαια πλησιάζει και η ώρα της κρίσης για την ταινία, καθώς εντός του Σεπτεμβρίου θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες. Την ίδια στιγμή, πάντως, ο Σάκης έχει ήδη συμφωνήσει να παίξει και στο «Απλά ερωτευμένος» της Hollywood Entertainment. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

Δείτε το τρέιλερ του «Duress»:

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.