Σχεδόν έτοιμο το καστ για τη μεγάλη επιστροφή του «The Thing» στις αίθουσες

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (3 Ψήφοι)

thing_738444Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, ετοιμάζεται το prequel της ταινίας του Τζον Κάρπεντερ «The Thing», σε σκηνοθεσία του Μάθις βαν Χέινιγκεν και σενάριο των Ρόναλντ Ντ. Μουρ - Έρικ Χάισερ. Αυτή την περίοδο, λοιπόν, βρισκόμαστε στο στάδιο επιλογής του καστ, με αρκετούς από τους ηθοποιούς να έχουν ήδη «κλείσει».

Κάποιοι από αυτούς είναι η Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ του «Death Proof» και οΤζόελ Έτζερτον από το «Star Wars prequels», ενώ, όπως βγαίνει προς τα έξω, στην ταινία θα συμμετάσχει, εκτός απροόπτου, και ο Έρικ Κρίστιαν Όλσεν των «Eagle Eye», «Beerfest» και «Cellular».

Αυτή τη φορά, στο «The Thing» ή αλλιώς στην «Απειλή», όπως τιτλοφορείται στα ελληνικά, θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε τι προηγήθηκε της εξολόθρευσης ολόκληρης της επιστημονικής αποστολής από το εξωγήινο φονικό πλάσμα που βρισκόταν θαμμένο στην Ανταρκτική. Αν και πρόκειται για ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας που το 1982 δεν τα είχε πάει και τόσο καλά από εισπρακτική άποψη, εκ των υστέρων αναγνωρίστηκε ως μια από τις καλύτερες δουλειές του Κάρπεντερ και αναμένεται να «κεντρίσει» το ενδιαφέρον των κινηματογραφόφιλων.

«Είναι πρόκληση για εμάς»

Ο Έρικ Νιούμαν, που είναι ένας εκ των παραγωγών, μίλησε για την ταινία, τονίζοντας: «Είμαι ο πρώτος που θα πω ότι κανείς δεν θα πρέπει να προσπαθήσει να γυρίσει ξανά τα "Σαγόνια του Καρχαρία" και σίγουρα δεν θέλω να δω κανέναν να κάνει το ριμέικ του "Εξορκιστή". Το ίδιο αισθανόμαστε και για την "Απειλή". Είναι ένα καταπληκτικό φιλμ. Όμως, όταν συνειδητοποιήσαμε ότι μπορούσαμε να πούμε μια νέα ιστορία, με τους ίδιους χαρακτήρες και τον ίδιο κόσμο, αλλά από διαφορετική οπτική γωνία, το πήραμε σαν πρόκληση».

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Μακαρι η ταινια να ειναι τοσο καλη οσο του 82.
Ειναι απο τις αγαπημενες μου.

Helen
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.