Δωρεάν προβολή online της ταινίας «Μέρες Βροχής» του Αλεσσάντρο Σπηλιωτόπουλου

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (4 Ψήφοι)

Δωρεάν προβολή online της ταινίας «Μέρες Βροχής» του Αλεσσάντρο Σπηλιωτόπουλου

Την ταινία «Μέρες Βροχής - Rainy Days» του Αλεσσάντρο Σπηλιωτόπουλου διαθέτουν δωρεάν για online προβολή οι συντελεστές της, προσπαθώντας έτσι να συμβάλλουν στην ψυχαγωγία όλων εμάς που βιώνουμε τον αναγκαστικό εγκλεισμό στο σπίτι λόγω του κορωνοϊού.

Πρόκειται για μια ταινία η οποία προωθήθηκε όλο αυτό το διάστημα μέσω διάφορων κοινωφελών δράσεων, κάνοντας την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπό μας πράξη.

Στις αίθουσες και στις εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα όπου προβλήθηκε η ταινία, οι θεατές δεν πλήρωναν εισιτήριο, αλλά, αντ’ αυτού, πρόσφεραν τρόφιμα για συμπολίτες μας που είχαν ανάγκη.

«Όλοι όσοι εργαστήκαμε αφιλοκερδώς πριν από λίγα χρόνια για τη δημιουργία της ταινίας, μαζί και οι δεκάδες φίλοι που συνεισέφεραν στην ολοκλήρωση της και, κατόπιν, στην προώθησή της σας εύχονται καλή θέαση και σας παροτρύνουν να γίνετε κι εσείς κρίκος της αλυσίδας αλληλεγγύης που έχουμε ξεκινήσει!», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι συντελεστές της ταινίας.

Αφού δείτε την ταινία, οι δημιουργοί παροτρύνουν όσους θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν κάποιον που δυσκολεύεται αυτές τις μέρες ή αν δεν έχουν μια τοπική δομή κοντά τους, τότε να προσφέρουν τρόφιμα στην «Κοινωνική Κουζίνα - Ο Άλλος Άνθρωπος».

Εδώ και χρόνια αυτές οι ομάδες κοινωνικής κουζίνας προσφέρουν αφιλοκερδώς στην Αττική και ανά την Ελλάδα πολλές χιλιάδες μερίδες σε συμπολίτες που έχουν ανάγκη.

Διεύθυνση τράπεζας τροφίμων: Μεγάλου Αλεξάνδρου 122, Κεραμεικός. Τηλ. επικοινωνίας: 6940882355

Δείτε στο blog «Ο Άλλος Άνθρωπος» τις ανάγκες σε τρόφιμα: oallosanthropos.blogspot.com

Δείτε επίσης άλλους τρόπους βοήθειας: oallosanthropos.blogspot.com/p/blog-page_4.html

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.