Λέσχη Φίλων ιδρύει η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (10 Ψήφοι)

Λέσχη Φίλων ιδρύει η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος

Στην ίδρυση μιας Λέσχης Πολιτισμού για όλους προχωράει η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος, με αφορμή την αθρόα συμμετοχή πλήθους δημιουργών, τόσο επαγγελματιών, όσο και ερασιτεχνών, στους διαγωνισμούς και τις δράσεις της.

Μέλη της «Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος», μπορούν να γίνουν όσοι έχουν αποδεδειγμένη ενασχόληση, όχι απαραίτητα επαγγελματική, με την τέχνη, τις δράσεις της Ε.Σ.Ε. και την προβολή αυτής.

Τη Λέσχη Φίλων θα διαχειρίζονται τρία μέλη της τα οποία θα διορίζονται από το Δ.Σ. της Ε.Σ.Ε. και σε κάθε νομό (τρεις Δήμους) θα διορίζονται τρεις εκπρόσωποι κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Οι εκπρόσωποι θα προτείνουν πολιτιστικές δράσεις οι οποίες, εάν εγκρίνονται, θα υλοποιούνται από τη Λέσχη με την αρωγή της Ε.Σ.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γίνουν μέλη, αποστέλλοντας ένα μήνυμα με τα στοιχεία τους, το email και το κινητό τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Δεν απαιτείται συνδρομή.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο 6932089819.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.