Mademoiselle Coco

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Mademoiselle Coco

Ο Κωνσταντίνος Βραζιώτης δημιούργησε ειδικά για τη σειρά προσιτών έργων τέχνης σε συλλεκτικές εκδόσεις «AP by artAZ» το αποκλειστικό έργο Mademoiselle Coco

Εμπνευσμένο από την αινιγματική και άκρως ερωτική φιγούρα της Coco, μούσας και κεντρικής ηρωίδας του έργου του Βραζιώτη, το Mademoiselle Coco είναι μία αρχειακή εκτύπωση με χειροποίητο φινίρισμα, σε ειδική συλλεκτική έκδοση 15 αντιτύπων, σε χαρτί William Turner 310gsm, 100% cotton, acid free, 62 x 44 εκ., υπογεγραμμένη και αριθμημένη από τον καλλιτέχνη. 

Ο καλλιτέχνης έχει επέμβει σε κάθε έργο ξεχωριστά, κάνοντας μοναδικές παρεμβάσεις και προσθέτοντας λεπτομέρειες με φύλλο χρυσού, ακρυλικά και σκόνες αγιογραφίας, καθιστώντας το κάθε κομμάτι απόλυτα μοναδικό.  

Η Mademoiselle Coco θα κάνει το ντεμπούτο της το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011, στις 12:00, online στο artAZ

Κωνσταντίνος Βραζιώτης

Ο Κωνσταντίνος Βραζιώτης αναδείχτηκε αρχικά μέσα από τον χώρο του fashion illustration. Έχει δημιουργήσει έργα για τους σημαντικότερους διεθνείς τίτλους περιοδικών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ συνεργάζεται με εκδοτικούς οίκους στην Αυστραλία και στο Τόκιο. Το έργο του έχει συμπεριληφθεί στο Ιllustration Now, volume 2 της Taschen, καθώς και στο Big Book Of Contemporary Illustration του Martin Dawber. Η δουλειά του συνδυάζει τις κλασσικές τεχνοτροπίες με τα ψηφιακά μέσα, ενώ οι αναφορές του αντλούν από ποικίλες πηγές, με βασικότερες επιρροές τη μόδα και τη βυζαντινή εικονογραφία. Το εξαιρετικά αναγνωρίσιμο προσωπικό του ύφος ακροβατεί μεταξύ pop μακαβριότητας και σουρεαλισμού.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.