Στα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής για τον καρκίνο του μαστού η Νατάσα Παζαΐτη

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Στα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής για τον καρκίνο του μαστού η Νατάσα Παζαΐτη

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκαν τα εγκαίνια της Ομαδικής Εικαστικής Έκθεσης «η ΠΡΟΛΗΨΗ μέσα από την ΤΕΧΝΗ» που φιλοξενείται έως τις 23 Οκτώβρη στον εκθεσιακό χώρο της Φωκίωνος Νέγρη 16.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν φορείς που στηρίζουν την έκθεση, όπως η πρόεδρος της Unesco Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, κα Διακοβασίλη, που έχει και την αιγίδα της εκδήλωσης, εκπρόσωποι φορέων όπως Άλμα Ζωής, Ακος κ.ά.

Αρωγή και στήριξη στην έκθεση προσφέρει και η Νατάσα Παζαΐτη, η οποία παρευρέθηκε στα εγκαίνια, ξεναγήθηκε από τον υπεύθυνο οργάνωσης και επικοινωνίας, κ. Δημήτρη Λαζάρου, και συνομίλησε με τους εικαστικούς που συμμετέχουν σε αυτήν. 

Πάντα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο του μαστού συμμετέχει και η ίδια στο διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό για τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού «Pink Glove Photo Competition», ως μοναδική ελληνική υποψηφιότητα με μία εξαιρετικής δημιουργίας και λήψης συμβολική φωτογραφία, την οποία ονομάζει «helping hand».

«Η εικαστική έκθεση "Η πρόληψη μέσα από την τέχνη" συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση γύρω από το ζήτημα του καρκίνου του μαστού. Και δίνει μια διέξοδο στη συνειδητοποίηση και την εξωτερίκευση των συναισθημάτων που δημιουργεί η νόσος σε κάθε γυναίκα, αναδεικνύοντας πρωτίστως τη σημασία της πρόληψης», γράφει η κ. Παζαΐτη στον κατάλογο της έκθεσης.

Γενικές πληροφορίες για την έκθεση:

Διάρκεια έκθεσης:
5-23 Οκτωβρίου 2016
Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
Τετάρτη-Παρασκευή: 6-9μ.μ., Σάββατο: 12-8μ.μ. & Κυριακή: 12-3μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη
Φωκίωνος Νέγρη 16, 11257 Αθήνα
 

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.