Εικαστική φιλανθρωπική εκδήλωση για άστεγους

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

ekpliksi_5477576b.jpgΤο artAZ καλεί 200 σύγχρονους καλλιτέχνες, δημιουργούς και ανθρώπους της τέχνης να εκφραστούν και να συνεισφέρουν σε μία εικαστική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς για την υποστήριξη των άστεγων της Αθήνας.

Οι συμμετέχοντες δημιουργούν από ένα έργο τέχνης. Τα έργα έχουν ενιαία διάσταση (18x24 εκ.) και διατίθενται σε ενιαία συμβολική τιμή (50 ευρώ). Ποια είναι η έκπληξη; Τα έργα είναι υπογεγραμμένα στο πίσω μέρος τους. Η ταυτότητα του δημιουργού θα παραμείνει μυστική μέχρι την αγορά του έργου!

Η έκθεση των έργων πραγματοποιείται on line στο artAZ (http://www.artaz.gr/) από αρχές Ιανουαρίου μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου 2009. Μέχρι την κορύφωση της προστίθενται καθημερινά νέα έργα. Στις 14-15 Φεβρουαρίου η έκθεση θα μετακομίσει στην Αίθουσα Κωνσταντίνος Καβάφης της «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων  για να παρουσιαστούν ζωντανά τα έργα στο κοινό και να πραγματοποιηθεί η πώληση τους.

Προσοχή: Η έκθεση θα διαρκέσει μία μόνο ημέρα (14/2). Σας προτείνουμε να μελετήσετε καλά τα έργα on line και να σημειώσετε τους κωδικούς τους, καθώς τη ημέρα της πώλησης (15/2) δε θα υπάρχει χρόνος για έρευνα. Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων θα διατεθούν στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) για την υποστήριξη του έργου του.
Η εκδήλωση, που τιτλοφορείται «έκπληξη», διοργανώνεται από το artAZ (διαδικτυακός τόπος προβολής και προώθησης της Ελληνικής Τέχνης) με την υποστήριξη της «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων.

Πώληση έργων: Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009, 12:00 -20:00, Αίθουσα Κωνσταντίνος Καβάφης, «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι)

Πιο αναλυτικά για τις συμμετοχές: Συμμετέχουν καλλιτέχνες που εκφράζονται σε διαφορετικά μέσα (ζωγραφική, σχέδιο, φωτογραφία, γλυπτική), διαφορετικών σχολών (κλασσικούς, παραστατικούς, αφηρημένους, conceptual, urban, street artists κλπ), διαφορετικού σημείου στην καριέρα του (από φοιτητές μέχρι καθηγητές της Σχολής Καλών Τεχνών και καλλιτέχνες της τρίτης ηλικίας) και μαζί τους ανθρώπους από άλλες δημιουργικές πειθαρχίες (σχεδιαστές μόδας, αρχιτέκτονες, γραφίστες, εικονογράφους, σκηνοθέτες κλπ) και ανθρώπους που απαρτίζουν την ευρύτερη σκηνή της τέχνης (γκαλερίστες, τεχνοκριτικούς, θεωρητικούς κ.α.).

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.