Έπεσαν οι τίτλοι τέλους για το «Bellas TV»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

bellastv_2844856b.jpgΟι περικοπές στο Mega ξεκίνησαν και το «Bellas TV» είναι από τις πρώτες εκπομπές που «κόβεται» από το πρόγραμμα του καναλιού. Η προσπάθεια του Σάκη Μπουλά και του Σωτήρη Καλυβάτση, παρά την εξαιρετική είσοδο που είχε κάνει αρχικά, δεν κατάφερε να διατηρήσει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να αποφασίσουν πως δεν θα συνεχίσει για το υπόλοιπο της σεζόν.

Την ίδια τύχη θα έχει και το σίριαλ «Άγρια Παιδιά» που παρ’ ότι σημείωσε αρκετά καλά ποσοστά μέχρι τώρα, πέφτει θύμα των ιδιαίτερα υψηλών προσδοκιών που υπάρχουν στον σταθμό. Σε άλλη περίπτωση δεν θα θεωρούταν αποτυχημένη η συγκεκριμένη προσπάθεια, ωστόσο τα ανεβασμένα φετινά νούμερα της AGB έχουν τοποθετήσει, όπως είναι λογικό, τον πήχη ακόμη πιο ψηλά στο μεγάλο κανάλι. Έτσι, η σειρά θα μας αποχαιρετίσει με 20 επεισόδια αντί των 25 που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Πρόωρο «αντίο» θα μας πουν επίσης οι «Λατρεμένοι Γείτονες», που δεν κατάφεραν να σημειώσουν τη φετινή σεζόν την αναμενόμενη επιτυχία, αλλά και το «Ποιος Μας Πιάνει».

Διαβάστε για τα μπάτζετ της επόμενης σεζόν

Please publish modules in offcanvas position.