Καλομοίρα: «Δέχτηκα πρόταση για τον Πρωινό Καφέ»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (6 Ψήφοι)

kalomoira5_b.jpgΤο γεγονός ότι δέχτηκε πρόταση για την παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ» από τον ΑΝΤ1, αποκάλυψε η Καλομοίρα στην εκπομπή της Άννας Δρούζα «Μπορώ».

«Μου έκαναν πρόταση για τον Πρωινό Καφέ, αλλά η κουβέντα μας ήταν πολύ γενική. Στεναχωρήθηκα για τα παιδιά, γιατί τους γνωρίζω και είναι πολύ καλοί και οι δύο. Ακόμη δεν έχω πάρει καμία απόφαση αλλά, ούτως ή άλλως, η κουβέντα ήταν πολύ γενική.

Είναι μεγάλη εκπομπή και είναι τιμή να μου προτείνουν κάτι τέτοιο. Άσε που δεν είμαι σίγουρη αν τελικά θα μπορούσα να το κάνω», είπε, μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια, που δεν αποκλείεται να αποτελέσει ένα από τα υποψήφια ονόματα για την παρουσίαση της ιστορικής εκπομπής από τη νέα σεζόν πλέον.

Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι θα γίνει με Λιανό και Καμπούρη, καθώς, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, μερικές φορές ισχύει το... ουδέν μονιμότερον του προσωρινού! Ειδικά μάλιστα αν τα δύο παιδιά καταφέρουν να δώσουν στο κανάλι την τονωτική ένεση που επιζητούν οι υπεύθυνοι για την πρωινή ζώνη στο χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι το τέλος της τρέχουσας τηλεοπτικής περιόδου. Ίδωμεν...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.