Ποδοπατήθηκαν μοντέλα σε οντισιόν ριάλιτι σόου

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

americas_next_top_model_636745b.jpgΈξι γυναίκες δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες το Σάββατο (15/3) όταν ποδοπατήθηκαν ενώ περίμεναν να πάρουν μέρος σε ακρόαση για να συμμετάσχουν στο ριάλιτι σόου «America's Next Top Model» («Το Επόμενο Τοπ Μόντελ της Αμερικής»).

Αξιωματούχος του αστυνομικού τμήματος Νέας Υόρκης δήλωσε ότι δύο γυναίκες και ένας άνδρας συνελήφθησαν με την κατηγορία της πρόκλησης επεισοδίων και επικίνδυνης συμπεριφοράς.

Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός WINS, χάος προκλήθηκε έξω από ξενοδοχείο στο κέντρο του Μανχάταν όταν αυτοκίνητο το οποίο έβγαζε ψεύτικο καπνό σταμάτησε δίπλα στην ουρά, όπου περίμεναν οι υποψήφιες, με αποτέλεσμα κάποιες να τρομάξουν και να αρχίσουν να φωνάζουν «φωτιά».

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο όταν ένας άνδρας βγήκε από το αυτοκίνητό του και άρχισε να αρπάζει τις τσάντες των υποψηφίων.

Κάποιες από τις υποψήφιες κάθονταν στην ουρά από το προηγούμενο βράδυ για να συμμετάσχουν στην ακρόαση και, αν είναι τυχερές, να επιλεγούν για την εκπομπή, την οποία προβάλλει το δίκτυο CW και παρουσιάζει το πρώην μοντέλο Τάιρα Μπανκς.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.