Στη... γωνία και η Τζούλια για τον «Πρωινό Καφέ»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

tzouliaalexandratou_b.jpgΟ απόλυτος χαμός γίνεται τις τελευταίες ημέρες με τους υποψήφιους παρουσιαστές του «Πρωινού Καφέ», καθώς τα ονόματα που «παίζουν» εν όψει της νέας σεζόν ολοένα και πληθαίνουν. Φυσικά, από το «χορό» δεν θα μπορούσε να λείψει η Τζούλια Αλεξανδράτου, που πετάει και τη… σκούφια της για να αποτελέσει την οικοδέσποινα της ιστορικής εκπομπής!

Σου λέει, όμορφη είμαι, ξανθιά είμαι, πολύ έξυπνη δεν είμαι, τι μου λείπει λοιπόν για να κλέψω τη δόξα από τη Μενεγάκη; Χίλια δίκια της δίνουμε εμείς και ψηφίζουμε «δαγκωτό» Τζούλια γιατί, πώς να το κάνουμε βρε αδερφέ, γουστάρουμε να βλέπουμε ωραίες παρουσίες το πρωί στο «γυαλί» και ειδικά όταν πετάνε δυο-τρία ρούχα παραπάνω! Μεταξύ μας, πάντως, χλωμό το κόβουμε να εκπληρωθεί η επιθυμία μας, αφού στον ΑΝΤ1 το συγκεκριμένο σενάριο το έχουν στην ίδια μοίρα με αυτά του… Στίβεν Σπίλμπεργκ!

Αλήθεια, Λιανό και Καμπούρη υπολογίζει κανείς για τη νέα περίοδο; Συμπαθητικούς τους χαρακτηρίζουν όλοι, αλλά μάλλον ξεγραμμένους τους έχουν τελικά. Για κακή τους τύχη τα παιδιά έχουν από το ξεκίνημά τους την ταμπέλα των «προσωρινών», κάτι που νομίζουμε πως τους κάνει κακό και στα νούμερα. Όπως και να ‘χει, πάντως, χειρότερα από Μουτσινά-Ζαρίφη δύσκολα θα τα πάνε…

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.