Βίκυ Καγιά: «Ο Πρωινός Καφές είναι ό,τι πιο ωραίο μου έχει συμβεί»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

kagia_1117484b.jpg«Δεν το περίμενα ποτέ, ούτε σε όνειρο, νομίζω ότι κοιμάμαι…», είπε, μεταξύ άλλων, η Βίκυ Καγιά σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Diva» για την παρουσία της φέτος στον «Πρωινό Καφέ». Η γνωστή παρουσιάστρια τόνισε ότι το πρωινό του ΑΝΤ1 είναι ό,τι καλύτερο της έχει συμβεί, ωστόσο, θέλοντας να διατηρήσει χαμηλούς τόνους, παραδέχθηκε ότι θα πρέπει να δουλέψει σκληρά για να πετύχει την προσπάθεια που μόλις ξεκίνησε.

Παρακάτω διαβάστε μερικά από τα σημαντικότερα αποσπάσματα της συνέντευξής της, αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στον Πρωινό Καφέ, αλλά πάνω από όλα πολύ συγκινημένη γιατί δεν το περίμενα ποτέ, ούτε σε όνειρο, νομίζω ότι κοιμάμαι. Μου έγινε η πρόταση και, επειδή έχω μάθει να αισθάνομαι τα πράγματα, έκλεισα το τηλέφωνο και σκέφτηκα. Άρχισα να αισθάνομαι και είπα: ναι, θέλω να το κάνω. Το αισθάνθηκα. Ότι αυτό είναι, είναι καλό, το θέλω».

«Πρέπει να δουλέψω σκληρά»

«Είναι πολύ συναρπαστικό φαινόμενο η παρουσίαση γιατί πρέπει να είσαι 100% ο εαυτός σου. Δεν μπορείς να κρυφτείς. Αυτό που σκέφτεσαι το λες, αυτό που είσαι το δείχνεις. Την πρώτη μέρα ενθουσιάστηκα. Ήμουν τόσο χαρούμενη! Νομίζω ότι ο Πρωινός Καφές είναι ό,τι πιο ωραίο μου έχει συμβεί. Ξέρω πως πρέπει να δουλέψω σκληρά γιατί τίποτα δεν είναι εύκολο».

«Όπως γελώ πολύ, έτσι και κλαίω πολύ…»

«Υπάρχουν και στιγμές που δεν είμαι χαρούμενη. Κλαίω πολύ. Όπως γελώ πολύ, έτσι και κλαίω πολύ όταν στεναχωριέμαι. Απλά αυτές οι στιγμές δεν είναι συχνές. Επίσης θυμώνω. Θυμώνω όταν με εκμεταλλεύονται, όταν υποτιμάνε τη νοημοσύνη μου και όταν επιμένουν να με πιέζουν για πράγματα που δεν θέλω να κάνω. Όταν πιέζομαι πολύ, εκεί είναι που ξεσπάω. Αυτό είναι το αδύνατο σημείο μου».

«Χαίρομαι που μεγαλώνω»

«Χαίρομαι που μεγαλώνω, γιατί τελικά έχεις σεβαστή άποψη όταν μεγαλώνεις και κάνεις και πράγματα. Λες κάτι και γίνεται. Ο χαρακτήρας γίνεται πιο ωραίος, πιο ώριμος και έχεις και πιο πολύ χιούμορ. Επίσης, τα πράγματα που λες ως διά μαγείας γίνονται και είναι απολαυστικό αυτό».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.