Βίκυ Καγιά: «Δεν μου έχει φερθεί ποτέ άνθρωπος σαν την Τατιάνα»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (3 Ψήφοι)

kagia_112345677b.jpgΑπό την πληθώρα εκπομπών που ασχολήθηκαν με την τηλεοπτική συνάντηση της Τατιάνας Στεφανίδου και της Ευγενίας Μανωλίδου, δεν θα μπορούσε να λείψει ο «Πρωινός Καφές» και η Βίκυ Καγιά. Η τελευταία, άλλωστε, ήταν το πρόσωπο που προτιμήθηκε από τον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση των φετινών  καλλιστείων, κάτι για το οποίο η Τατιάνα ρωτήθηκε από τη Μανωλίδου την Τετάρτη, απαντώντας ξεκάθαρα ότι «ναι» την πείραξε!

Όμως, η αφοπλιστική της εξήγηση που ακολούθησε, ομολογώντας ότι το όλο θέμα ήταν εγωιστικό από μέρους της και πως το κανάλι έκανε τελικά τη σωστή επιλογή, προκάλεσε έντονη συγκίνηση στην Καγιά, πράγμα που φάνηκε κατά τη διάρκεια αναπαραγωγής του βίντεο με το σχετικό απόσπασμα.

«Προσπάθησα να το αναλύσω. Είναι καθαρός εγωισμός. Είναι σωστή η απόφαση του σταθμού. Τα καλλιστεία τα έκανα τρία χρόνια και είναι λογικό να δοκιμαστεί κάτι καινούργιο και κάτι φρέσκο. Είναι λογικό να στηρίζεται ένα πρόσωπο που ξεκινάει τώρα την καριέρα του. Απλά επειδή είμαι πολύ εγωίστρια, ήθελα άλλη μία επιβεβαίωση. Μέσα μου κατά βάθος δεν ήθελα γιατί θα ήταν μεγάλη η κούραση, αλλά επιθυμούσα να ικανοποιηθεί ο εγωισμός μου. Όταν συνειδητοποίησα ότι είμαι μια παλιοεγωίστρια, κατάλαβα ότι ήμουν λάθος εγώ», είχε πει η Στεφανίδου.

Η φoρτισμένη συναισθηματικά Βίκυ Καγιά, όντας εμφανέστατα βουρκωμένη, είπε αμέσως μετά: «Χειροκροτήστε την Τατιάνα Στεφανίδου. Ήταν από τις πιο δύσκολες ερωτήσεις που της έγιναν. Πρέπει να έχεις πολλή δύναμη, πολλή δυνατή προσωπικότητα και να είσαι πολύ εντάξει άνθρωπος για να απαντάς με αυτό τον τρόπο. Η Τατιάνα με έχει εκπλήξει με πολλούς τρόπους! Μου έχει δώσει κουράγιο, με έχει βοηθήσει και μου έχει σταθεί. Δεν  μου έχει φερθεί ποτέ άλλος άνθρωπος στη ζωή μου σαν την Τατιάνα Στεφανίδου. Αυτή η γυναίκα είναι ένα από τα είδωλά μου. Δεν έχω συναντήσει πιο καλά τοποθετημένο άνθρωπο και πιο μεγάλη καρδιά. Ό,τι μου μπορώ να κάνω για εκείνη, θα το κάνω, χωρίς να μου ζητηθεί δεύτερη φορά».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.