Θα λέει «καλημέρα» από το ALTER ο Αυτιάς;

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

autias_2939456b.jpgΟ τηλεοπτικός σταθμός ALTER, όπως όλα δείχνουν, θα είναι η επόμενη επαγγελματική στέγη του Γιώργου Αυτιά, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τους ιθύνοντες του καναλιού, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο.

Στην παρούσα φάση, άλλωστε, η πρόταση του ALTER φαντάζει ως η καλύτερη λύση για τον δημοσιογράφο, του οποίου το συμβόλαιο με τον ALPHA λήγει στο τέλος του μήνα και δεν υπάρχει πρόθεση για ανανέωσή του.

Οι άνθρωποι του σταθμού συναντήθηκαν με τον Γιώργο Αυτιά πριν μερικές ημέρες και με δεδομένο το νέο πνεύμα για νεανική ψυχαγωγία που επικρατεί, του πρότειναν μείωση των ωρών της πρωινής εκπομπής του, μείωση του μισθού του και αλλαγή στη θεματολογία του προγράμματος. Εκείνος δεν αποδέχτηκε την πρόταση, κάτι που αυτομάτως τον θέτει εκτός δυναμικού για την επόμενη σεζόν...

Σχόλια (6)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Χρονια παρακολουθω τις πρωινες εκπομπες γενικως. Τελικα Γιωργάκη κατάλαβα ότι ολοι σας εχετε παρει μια γραμή από άνωθεν για να λέτε αυτά τα οποια λέτε και μας ενημερώνετε. Βέβαια κανενας κυβερνήτης η υπουργός δεν εχει βγει έως τώρα να μας ενημερώσει για την κατάντια μας. Φοβούνται το κόστος και ετσι (κατα την γνώμη μου ) εχουν εσας για να μας ενημερώνετε. Γιατι να έχωμε ΄2.000.000 πρόσφυγγες???????????
Για να τα παίρνει η κυβέρνηση απο την Ε.Ο.Κ. ??????? Για να ζουν πλουσιοπάροχα οι βουλευτές υπουργοι κ.λ.π.?????????? ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΤΗΣΊΩΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΘΕΛΩΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.......

χριστινούλα
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

χριστινούλα
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

AINIΓΜΑ: ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ? ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ?

ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ? ΤΟ ΧΡΥΣΟΡΥΧΕΙΟ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΦΟΒΟΝΤΕ (THEY ARE AFRAID OF IT) ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?

ΣΚΕΨΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΚΕΨΟΥ......

χριστινούλα
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Γεια σας, είμαι 29 ετών, άνεργος εδώ και 5 χρόνια, δηλαδή από τότε που απολύθηκα από το στρατό, δεν με προσλαμβάνει κανείς, πουθενά, παρόλο που έχω σπουδάσει κτλ…κτλ… Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα παιδιά των stage διαμαρτύρονται όταν όλος ο κόσμος ξέρει με ποιόν τρόπο μπήκανε. Δεν τους φτάνει που είχανε δουλειά επί 4 ή 5 χρόνια και παίρνανε κάποια χρήματα? Τώρα ζητάνε να γίνουν και μόνιμοι? Εμείς τι να πούμε που δεν είχαμε κανένα να μας χώσει σε κάποιο stage και επί 5 χρόνια δεν έχουμε να φάμε? Είναι άδικο. Αν κάποιος ήταν σε stage για 5 χρόνια, έχει λάβει συνολικά 30.000 Ευρώ το λιγότερο, ενώ τα λεφτά που έχω βγάλει εγώ τα τελευταία 5 χρόνια είναι 0 Ευρώ. Θα έπρεπε να τους απολύσουν και να βάλουν και εμάς να εργαστούμε λίγο και ας μου έδιναν και λιγότερα. Θα ήταν και αυτό κάτι από το τίποτα που ζω όλα αυτά τα χρόνια. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι γονείς και μας παρέχουν ένα πιάτο φαΐ και στέγη. Με μία σύνταξη του μπαμπά 550 Ευρώ ζούμε 4 άτομα και τολμούν και μιλάνε τα stage? Απαράδεκτο. Οι Αλβανοί και οι Ρωσοπόντιοι ζούνε καλύτερα από εμάς. Ακόμα και στις προκηρύξεις που βγήκανε είχαν προτεραιότητα. Τι ήταν εκείνη η προκήρυξη πέρυσι για την δημοτική αστυνομία? Γιατί βάλανε όριο ηλικίας τα 26 χρόνια? Εγώ είχα τις σπουδές, το lower, την εντοπιότητα αλλά δεν είχα την ηλικία. Οπότε δεν μπήκα. Ήμουν και δόκιμος στο στρατό αλλά βλέπετε αυτό δεν μετρούσε στη δημοτική αστυνομία, αλλά ούτε και στην πυροσβεστική, ούτε στην αστυνομία, και γενικά σε κανένα σώμα ασφαλείας διότι έκανα παντού τα χαρτιά μου και δεν μπήκα πουθενά. Η δική μου η γενιά τι θα κάνει όταν μας κόβετε από παντού? Ποια ελπίδα? Ποια πίστη? Ποια αξιοκρατία? Πως μπορούν να ζητάνε στις προκηρύξεις ότι μέχρι 26 ετών χρειάζεται μόνο απολυτήριο λυκείου και lower και από 26 – 30 ετών ζητάτε το proficiency? Γιατί όταν ήμασταν εμείς στην ηλικία τους δεν υπήρχαν αυτές οι προκηρύξεις και τώρα που υπάρχουν μας βάζουν αυτούς τους περιορισμούς? Πού είναι ή αξιοκρατία όταν στην αστυνομία ή στην πυροσβεστική μπαίνει η 22χρονη μανικιουρίστα – πεντικιουρίστα με ύψος 1,50 κόρη του δημάρχου ή του βουλευτή ή του παπά? Αν θέλουν να είναι δίκαιοι να τους απολύσουν όλους και να γίνουν εξετάσεις από την αρχή δίκαιες για όλους. Εγώ τι να κάνω που είμαι 29 ετών και νιώθω 85? Το μόνο που σκέφτομαι είναι να αυτοκτονήσω (και θα το κάνω) γιατί και που υπάρχω δεν καταφέρνω τίποτα και συγχρόνως γίνομαι και βάρος στους γονείς μου και τους στεναχωρώ στην κατάσταση που με βλέπουν. Να προσπαθώ για το τίποτα. Δεν υπάρχει νόημα και τα πράγματα δεν θα αλλάξουν.

κώστας
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Συμφωνω να διΩχτουν ολοι τους απο stage να γινει και μια ανακυκλωση και να φανε εστω και λιγο αυτοι οπου εβγαλαν 0 ευρω στα 5 η και στα 10 χρονια. ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ STAGERS? ΕΔΕΣΑΝ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΤΟΥΣ? ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ? ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ !!!!!!!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕΣΩ ΚΑΝΑΛΙΟΥ .ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012 ΜΗΠΩΣ ΤΟΤΕ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ.

Xρειαζομαστε και βιομηχανια για να εργασθει ο κοσμος και οχι μονο στο δημοσιο. Αλλα που αυτο! Οι Βιομηχανοι εβγαλαν της βιομηχανιες εξω απο την Ελλαδα, με τις ευλογιες της εκαστοτε κυβερνησης ,οπως επισης και το συναλλαγμα. Κατα τα αλλα εχωμε κυβερνησεις !!!!!!!

Προσεχε τον εαυτο σου και μην κανεις μαλ....... ουτε καν να σκεφτεσαι αρνητικα., και εγω δεν ειμαι σε καλητερη μοιρα απο σενα . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΔΡΗΣΩΜΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΝΑΖΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ. Μη περιμενης βοηθεια απο κανεναν Αυτια , μια χαρα τα περναει αυτος.

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ. ΔΥΝΑΜΗ ΦΙΛΕ , ΔΥΝΑΜΗ .

Τριαντης
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Φίλε έχεις δίκηο, όμως η ζωή είναι ένας αδιάκοπος αγώνας και μόνο γι΄αυτό, αξίζει να πολεμάς. Αν εγκαταλείψεις,είναι σαν να δικαιολογείς, τις όποιες ορέξεις τους. Λοιπόν, θά τους κάνεις το χατήρι; Σε λίγο θα φορολογήσουν και τον αέρα που αναπνέεις. Θα τους αφήσεις; Τα τελευταία χρόνια, έχεις ακούσει κάτι διαφορετικό; Με κρίση, η χωρίς κρίση πάντα τα ίδια μας λένε, μας παραμυθιάζουν και τους ακολουθούμε, σαν άλλοι εβλαβείς προσκυνητές. Όλοι ξεκινούμε απο το συνταγματικό μας δικαίωμα στην εργασία καί καταλήγομε έρμαια στις ορέξεις αυτών, που μας παρακαλούν να τους ψηφίσουμε. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και μετους stage. Ψάξε γύρω σου και θα δείς, όλοι προσπαθούν να βρούν μιά θέση, μέσω κάποιου , στα φανερά και στα κρυφά.Τι πρέπει να τους κάνουμε όλους αυτούς - που είναι και η πλειοψηφία- ,πρέπει να τους στήσουμε στο απόσπασμα; Μήπως πρέπει να ψάξουμε τρόπους αγώνα και όλοι μαζί να ανατρέψουμε αυτην την ανώμαλη κατάσταση; Πόσο ακόμα θα μας δουλεύουν, μιλώντας μας για κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοκρατία, ενώ ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει; Ίσως περισσότερο απ' όλα αξίζει, να αγωνισθούμε για ένα κράτος αξιόπιστο...

zofos X
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.