Παρελθόν από το Star ο Ανδρέας Μικρούτσικος

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

mikroutsikos_82345b.jpgΜπορεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος να είχε υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια με το Star (έληγε τον Δεκέμβριο του 2010), ωστόσο οι «χαμηλές πτήσεις» στον πίνακα της AGB κάθε άλλο παρά ικανοποιημένους άφησαν τους ανθρώπους του καναλιού, με αποτέλεσμα η συνεργασία των δύο πλευρών να λήξει πρόωρα.

Οι σκέψεις για απομάκρυνση του παρουσιαστή από το πρόγραμμα υπήρχαν εδώ και αρκετές μέρες, ωστόσο αυτό έγινε πράξη την Τρίτη το βράδυ. Το «διαζύγιο» ήρθε πολύ πιο απλά απ’ ότι φαντάζεστε, καθώς στο συμβόλαιο που είχε υπογραφεί υπήρχε όρος κατά τον οποίο τα νούμερα έπρεπε να ανταποκρίνονται τουλάχιστον στο μέσο όρο τηλεθέασης του καναλιού, κάτι φυσικά που δεν επετεύχθη σε καμία περίπτωση. Και πως άλλωστε να συμβεί κάτι τέτοιο, αφού οι επιδόσεις του Ανδρέα κυμαίνονταν σε μονοψήφια νούμερα όλο αυτόν τον καιρό.

Τι θα κάνει τώρα ο παρουσιαστής; Σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται ήδη στη Μήλο για τις διακοπές του και θα μείνει εκεί σχεδόν όλο το καλοκαίρι. Όσον αφορά το τηλεοπτικό του μέλλον, αυτό φαντάζει αβέβαιο προς το παρόν και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αν θα βρίσκεται κάπου τη νέα σεζόν…

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.