Ελένη Μενεγάκη: «Είχα μια αποβολή στο παρελθόν»

2.6666666666667 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.67 (3 Ψήφοι)

menegaki_28596b.jpgΣτην αποκάλυψη ότι πριν γεννήσει την κόρη της Βαλέρια είχε αποβάλει μια φορά λόγω επιπλοκών στη εγκυμοσύνη της, προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την πρωινή εκπομπή της στον Alpha. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για ένα γεγονός που δεν είχε διαρρεύσει και για το οποίο η παρουσιάστρια ουδέποτε είχε μιλήσει.

Ακόμα και τώρα βέβαια, ύστερα από τόσον καιρό, δεν θέλησε να πει τίποτα παραπάνω γι’ αυτό το δυσάρεστο γεγονός, πράγμα απολύτως λογικό. Πάντως, το ότι παρ’ ότι εκτίθεται καθημερινά στην τηλεόραση, είχε καταφέρει να μη γίνει αντιληπτό όλο αυτό που πέρασε, αποδεικνύει ότι είναι άψογη επαγγελματίας και σίγουρα είναι προς τιμήν της.

Να θυμίσουμε ότι η Ελένη, πέρα από τη Βαλέρια, έχει άλλη μια κόρη, τη Λάουρα, και έναν γιο, τον Άγγελο.

Σχόλια (2)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΟΥΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΕΒΑΛΕ..ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΟΥ. ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ...... ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΒΑΡΚΑ..... ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Π.Χ. ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΟΠΩς ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ....ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩΜΕ ΠΙΑ!!!!!
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΗ ΜΠΙΛΙΟΥ ΟΜΗΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΉ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΙΝΑ
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ,
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕRNET ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΦΗΜΩΣΕΙ . ΟΠΟΙΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ........................

ΝΙΝΑ
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.