Τέλος ο Αρναούτογλου από το πρωινό του Mega

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

arnaoutoglou_626272b.jpgΛίγο-πολύ όλοι είχαμε «μυριστεί» τελευταία ότι το μέλλον του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη του Mega ήταν δυσοίωνο για του χρόνου! Τα νούμερα της AGB για τον «Όμορφο κόσμο το πρωί» είχαν κριθεί μη ικανοποιητικά από τους ιθύνοντες του σταθμού εδώ και μήνες και η ανανέωση στην πρωινή ζώνη ήταν πλέον επιβεβλημένη!

Χθες αποφασίστηκε οριστικά στο μεγάλο κανάλι ότι δεν θα πρέπει να γίνουν αλλαγές μόνο γύρω από τον γνωστό παρουσιαστή, αλλά πως ακόμη και ο ίδιος έχει κλείσει πια τον κύκλο του και θα πρέπει να αντικατασταθεί με ένα πιο «φρέσκο» πρόσωπο.

Άλλωστε, με δεδομένη την εγγυημένη παρουσία της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha και την νέα και ορεξάτη Βίκυ Καγιά (ίσως παρέα και με τη Μανωλίδου) στον ANT1, τι θα μπορούσαν να περιμένουν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν πέρα από την τρίτη θέση; Και αυτό ακόμα, στην καλύτερη περίπτωση…

Με τη συγκεκριμένη απόφαση συμφώνησε και ο ίδιος ο Γρηγόρης που είναι αλήθεια ότι, ύστερα από έξι χρόνια στον ίδιο ρόλο, έχει κουραστεί κι εκείνος. Αυτό είναι κάτι που δεν έκρυψε, αλλά και κάτι άλλωστε που φαινόταν ξεκάθαρα το τελευταίο διάστημα.

Έτσι λοιπόν, από Σεπτέμβρη αναμένεται το πρωινό του Mega να αποτελείται από εντελώς καινούρια πρόσωπα, τα οποία ωστόσο δεν έχουν ακόμα βρεθεί. Σκέψεις υπάρχουν αρκετές, συζητήσεις επίσης έχουν γίνει, αλλά κάτι οριστικό ακόμα δεν υπάρχει.

Όσο για τον Γρηγόρη, προς το παρόν δεν έχει γνωστό τι μέλλει γενέσθαι και που θα αξιοποιηθεί. Άλλωστε, το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου και σε καμία περίπτωση δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του. Το πιθανότερο είναι να τον δούμε σε βραδινή εκπομπή ή κάποιο τηλεπαιχνίδι.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.