«Παίζει» και η Ζαρίφη για τον «Πρωινό Καφέ»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

zarifi_7845b.jpgΜπορεί η Κατερίνα Ζαρίφη να έφυγε κακήν κακώς από τον «Πρωινό Καφέ» στα μέσα της φετινής σεζόν, ωστόσο, όπως  φημολογείται, δεν αποκλείεται από τη νέα περίοδο να επιστρέψει πίσω ως πανελίστρια της Βίκυς Καγιά ή, γιατί όχι, ακόμα και ως συμπαρουσιάστρια!

Είναι αλήθεια ότι οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 φέρονται να προτιμούν ντουέτο για την ιστορική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης και προσπαθούν να βρουν ένα δεύτερο πρόσωπο που θα της δώσει ακόμη περισσότερη δυναμική και θα ανεβάσει τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Και ναι μεν η παρουσία της Ζαρίφη -μαζί με τον Μουτσινά- δεν έφερε τα καλύτερα αποτελέσματα τη φετινή χρονιά από πλευράς AGB, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι η παρουσιάστρια θα μπορούσε να τα πάει πολύ καλύτερα έχοντας δίπλα της την Καγιά. Ακόμα και στο πάνελ της εκπομπής να βρίσκεται όμως, είναι δεδομένο πως θα προσφέρει επιπλέον «πόντους» με το χιούμορ και την προσωπικότητα που διαθέτει.

Βέβαια, μέχρι στιγμής όλα αυτά βρίσκονται σε επίπεδο σκέψεων και συζητήσεων, χωρίς να έχει παρθεί κάποια απόφαση ή να έχει υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση, πράγμα που δεν είναι απίθανο να γίνει όσο περνούν οι μέρες.

Στο μεταξύ, υπάρχει πάντα στα υπ’ όψιν η Ευγενία Μανωλίδου, που «παίζει» δυνατά, αλλά όχι αποκλειστικά και μόνο για τον «Καφέ». Η σύζυγος του Άδωνη είναι δεδομένο ότι θα αξιοποιηθεί από τον σταθμό τη νέα περίοδο, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για εκείνη, παρά μόνο σκέψεις για διάφορα προγράμματα. Είναι, πάντως, άλλη μια καλή λύση (ίσως και η καλύτερη!) για παρτενέρ της Καγιά και το όνομά της ακούγεται εντονότατα στο Μαρούσι.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.