Α. Φουστάνος: «Είχα δεχτεί πρόταση από το Mega για το Extreme Makeover...»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

foustanos_11233445b.jpgΣτην αποκάλυψη ότι είχε δεχτεί πρόταση για το «Extreme Makeover» του Mega αλλά αρνήθηκε, προχώρησε ο Ανδρέας Φουστάνος μέσα από το «Super Star» της Χριστίνας Λαμπίρη. «Θεώρησα ότι δεν είναι σοβαρό να παρουσιάζεται μία ιατρική πράξη μέσω μιας τέτοιας εκπομπής», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο γνωστός πλαστικός χειρούργος μίλησε επίσης και για τη σχέση του με την πρώην γυναίκα του, Νατάσα Θεοδωρίδου, και τα όσα λέγονταν και γράφονταν όταν είχαν χωρίσει. «Ξέρω πολύ καλά πως ότι λέγεται δεν είναι ούτε διασταυρωμένο, ούτε το έχουν ψάξει πολύ. Αυτές οι πληροφορίες λέγονται έτσι, στον αέρα. Στο θέμα του διαζυγίου, που είναι σοβαρό, άλλα γίνονταν και άλλα γράφανε. Δεν υπάρχει όμως λόγος να στεναχωρηθείς, όταν ξέρεις την πραγματικότητα», είπε αρχικά και ακολούθως συμπλήρωσε:

«Δεν υπήρχε κανένα περιουσιακό θέμα μεταξύ μας. Η σχέση μας είναι τέλεια. Στιγμιαίες κόντρες λογικό είναι να υπάρχουν, αλλά ποιος γάμος τελειώνει τόσο ανώδυνα; Όταν υπάρχει συναίσθημα και ερωτική σχέση κάποιος θίγεται, κάποιος νιώθει ότι βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα, λογικό είναι».

Όσα για τις φήμες που κυκλοφόρησαν και τον ήθελαν να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια της εκκλησίας, ο Ανδρέας Φουστάνος ανέφερε: «Όχι, δεν παντρεύομαι, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Τη Νατάσα την παντρεύτηκα μέσα σε έξι μήνες. Τη γνώρισα και αμέσως παντρευτήκαμε γιατί ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Αν με ρώταγες πριν τη γνωρίσω θα σου έλεγα ότι δεν παντρεύομαι».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.