Ν. Γερμανού: «Δεν είπα ποτέ ότι δεν θέλω παιδί»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

natalia_b.jpgΓια το «Chart Show» που θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή, μίλησε η Ναταλία Γερμανού σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Avanti». Η παρουσιάστρια υποστήριξε ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη μουσική εκπομπή που έχει γίνει στην ελληνική τηλεόραση, ενώ προανήγγειλε και δύο πολύ μεγάλα ονόματα που θα δώσουν τον «παρών», χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει ποια θα είναι αυτά. Παράλληλα, η Ναταλία αναφέρθηκε στο «Μες στην Καλύτερη Χαρά», σχολίασε τα όσα λέγονται περί σχέσης της με τον Ηλία Βρεττό, ενώ δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να κάνει ένα παιδί στο μέλλον...

«Το “Chart Show” δεν είναι απλά μια μουσική εκπομπή, αλλά η μεγαλύτερη παραγωγή μουσικής εκπομπής που έχει γίνει στην ελληνική τηλεόραση. Στο πρώτο “Chart Show” θα είναι καλεσμένη η  Άντα Λιβιτσάνου, αλλά και κάποιοι τραγουδιστές που πραγματικά δεν περιμένεις να δεις. Δηλαδή, θα πεις “είναι δυνατόν; Πήγαν και οι δυο;”. Πρόκειται για πολύ δυνατά ονόματα», επισήμανε η Ναταλία.

Αναφορικά τώρα με τα σχέδια της για τη νέα σεζόν, επισήμανε ότι «και του χρόνου και θα είμαστε “Μες στην Καλύτερη Χαρά”», ενώ για τη φημολογούμενη αποχώρηση του Σάββα Πούμπουρα, τόνισε: «Αν κάποιος από την παρέα έχει μια καλύτερη πρόταση, δεν είναι εγωιστικό να πω “όχι, μείνε μαζί μου και μην πας στα καλύτερα”; H Σίσσυ παραμένει. Η φιλοσοφία της εκπομπής, ίσως με μια προσθήκη ή μια αλλαγή, θα είναι η ίδια».

Για τις φήμες που κυκλοφόρησαν και κάνουν λόγο για σχέση της με τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό, σχολίασε: «Ο Ηλίας είναι πολύ καλός μου φίλος. Είμαστε φίλοι εδώ και τρία χρόνια και τον ανακάλυψαν τώρα τα περιοδικά και οι εκπομπές γιατί, μάλλον, τώρα έβγαλε δίσκο».

Όσο για το αν θα ήθελε να φέρει στον κόσμο ένα παίδί, η Ναταλία τόνισε ότι «δεν είπα ποτέ ότι δεν θέλω να κάνω παιδί. Από την άλλη είναι πώς θα στα φέρει η ζωή», ενώ ακολούθως πρόσθεσε: «Είμαι πάρα πολύ υπέρ της υιοθεσίας. Ίσως είναι ακόμα πιο μεγαλειώδες και από το να γεννήσεις το δικό σου παιδί».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.