Σοφία Αλιμπέρτη: «Δεν ξέρω αν θα ‘μαι και του χρόνου στην τηλεόραση»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

aliberti_3427384b.jpgΕπίθεση προς όλους όσους γράφουν για εκείνη αρνητικά και αβάσιμα σχόλια, εξαπέλυσε η Σοφία Αλιμπέρτη μέσα από την εκπομπή «Σιγά μην Κάτσω να Σκάσω». Παράλληλα, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τα σχέδιά της την επόμενη σεζόν, επισημαίνοντας ότι είναι αβέβαιο αν θα κάνει τηλεόραση και πως θέλει να ξεκουραστεί…

«Γεμίζουν με μπούρδες τις εκπομπές τους»

«Βαρέθηκα να απαντάω και να αμύνομαι. Γράφουν συνέχεια μπούρδες κάποιοι ανεγκέφαλοι άνθρωποι που δεν διασταυρώνουν τις πληροφορίες τους και απλά τις λένε για να γεμίσουν τις εκπομπές τους. Λένε διάφορα, και έχουν μια χαρά όταν λένε κακίες. Ίσως αυτό είναι και οι ίδιοι. Εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό. Είχα μια σκασίλα για όσα λένε, πολύ μεγάλη!».

«Δεν θέλω να κάνω Σαββατοκύριακο»

«Δεν ξέρω αν θα 'μαι και του χρόνου στην τηλεόραση. Η ανάγκη μου είναι πρώτα να ξεκουραστώ και μετά να σκεφτώ τι θα κάνω. Θέλω να αποστασιοποιηθώ για να μπορέσω να με οραματιστώ κάπου. Το έχουμε συζητήσει ήδη από τα Χριστούγεννα με τον κύριο Λεβέντη ότι δεν θέλω να κάνω Σαββατοκύριακο. Πρωί δεν θα είμαι, σίγουρα. Πού θα είμαι και πότε θα είμαι δεν ξέρω ούτε εγώ να σου πω. Όταν αποφασίσω, πρώτη εγώ θα το πω. Δουλεύω 5 χρόνια ασταμάτητα και έχω δοκιμαστεί σε πολλά. Τώρα θέλω να ξεκουραστώ».

«Ας κοιτάξουν τα δικά τους νούμερα, αυτοί που με κρίνουν»

«Όλες ήταν πολύ καλές χρονιές. Φέτος ήταν δύσκολη χρονιά σε ό,τι αφορά τα νούμερα. Εμένα όμως δεν με αγγίζει αυτό. Το κανάλι δεν έχει δυσαρεστηθεί ποτέ και δεν έχει διαμαρτυρηθεί ποτέ. Ας κοιτάξουν τα δικά τους νούμερα, αυτοί που με κρίνουν».

«Θέλω να ασχοληθώ με το θέατρο»

«Σίριαλ δεν θέλω να κάνω, εκτός και αν μου τύχει κάτι εξαιρετικό. Θα 'θελα να ασχοληθώ λίγο με το θέατρο. Δεν πιστεύω ότι τελείωσα με την τηλεόραση. Δεν ξεκίνησα καν. Έχω πράγματα να κάνω και μπροστά και πίσω από την κάμερα. Μ' ενδιαφέρουν εκπομπές που πραγματικά ψυχαγωγούν τον κόσμο και δεν λένε ανακρίβειες».

«Δεν σκέφτηκα καν να κάνω τα καλλιστεία»

«Το "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" φέτος δεν ήθελα να το κάνω και, ούτως ή άλλως, δεν μπορούσα. Νομίζω ότι ο Χρήστος Φερεντίνος είναι εξαιρετικός. Ούτε τα καλλιστεία ήθελα, δεν μου πέρασε καν από το μυαλό».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.