Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν ζω για την τηλεόραση...»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

sissy_7568b.jpgΗ μεγάλη πρεμιέρα του «Αγρότης, μόνος ψάχνει» έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (Alpha) και λίγα εικοσιτετράωρα πριν η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για το νέο παιχνίδι στο «TV Έθνος». Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για ριάλιτι, ενώ επισήμανε χαριτολογώντας πως αν δεν ήταν δεσμευμένη, πολύ ευχαρίστως θα έκανε κάτι με έναν από τους «Αγρότες» που της «γυάλισε»!

Σχετικά με το παιχνίδι, επισήμανε: «Δεν είναι ριάλιτι… Το πιστεύω αυτό που σου λέω. Δεν έχουμε να κάνουμε με εγκλεισμό, δεν υπάρχει χρηματικό έπαθλο, οι παίκτες δεν περνούν καμία δοκιμασία… Είναι μια γλυκιά, ρομαντική εκπομπή, με στοιχεία ντοκιμαντέρ, η οποία τη μοναδική σχέση που έχει με το ριάλιτι είναι ότι πρόκειται για ένα… ρίαλ πρόγραμμα. Για ένα πρόγραμμα που έχει να κάνει, δηλαδή, με την πραγματική ζωή».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θα έπαιρνε μέρος στο παιχνίδι, απάντησε: «Γιατί να μην έπαιρνα; Αν ήμουν μόνη μου και ήθελα να φτιάξω τη ζωή μου, γιατί όχι; Άσε που είναι κι ένας παίκτης από τους “Αγρότες” μας, που έχε χάρη που… με πρόλαβε άλλος. Σίγουρα θα τον είχα εντοπίσει και θα του έγραφα γράμμα, δεν το συζητώ (γέλια)».

Η παρουσιάστρια μίλησε επίσης και για τη θέση της τηλεόρασης στη ζωή της, τονίζοντας: «Η αλήθεια είναι πως στη ζωή μου το επίκεντρο δεν είναι η τηλεόραση. Η τηλεόραση με αφορά σε επαγγελματικό και μόνο βαθμό. Δεν με αφορά καθόλου, μα καθόλου, στον βαθμό της… προβολής, της κοσμικότητας, της σόου-μπιζ. Καταλαβαίνεις τι εννοώ… Δεν ζω για την τηλεόραση, αλλά ζω από την τηλεόραση. Γι’ αυτό και για το χατίρι της δεν θυσίασα και πολλά πράγματα από τη ζωή μου».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.