Τατιάνα Στεφανίδου: «Δεν έχει ανανεωθεί ακόμα το συμβόλαιό μου...»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (3 Ψήφοι)

stefanidou_32648455b.jpgΣτην αποκάλυψη ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1, προχώρησε η Τατιάνα Στεφανίδου σε συνέντευξή της στην Κατερίνα Καραβάτου. Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως ακόμα και στην περίπτωσή της, άλλοι είναι εκείνοι που παίρνουν τις τελικές αποφάσεις και όχι εκείνη…

«Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι αυτοί που αποφασίζουν είναι οι τηλεοπτικοί σταθμοί, αυτοί έχουν το μαχαίρι αυτοί και το καρπούζι. Αυτοί είναι που θα πάρουν τις τελικές αποφάσεις. Στην ουσία οι σταθμοί αποφασίζουν και όχι εμείς. Εμείς απλά επιλέγουμε από αυτά που θα μας προτείνουν τι είναι καλύτερο γα μας και τους συνεργάτες μας», είπε αρχικά η Τατιάνα, ενώ στη συνέχεια έκανε λόγο για τη συνύπαρξή της με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο κανάλι:

«Το γεγονός ότι είμαστε στον ίδιο χώρο, ως καλό το βλέπω γιατί μπορεί να στηρίζει ο ένας τον άλλον. Έχεις έναν άνθρωπο που σε καταλαβαίνει αμέσως και ακριβώς. Η δουλειά μας είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μας, με τις ώρες που δουλεύουμε. Δεν βλεπόμαστε κιόλας, αφού εκείνος είναι στο Μαρούσι και εγώ στα Σπάτα. Στο Αlter ήταν δίπλα τα γραφεία μας και ήταν αλλιώς, ωστόσο τώρα είναι καλύτερα. Όταν είσαι όλη μέρα μαζί με τον άλλον, είναι λογικό να υπάρχει τριβή».

Όσο για το γάμο τους, επισήμανε: «Οι σχέσεις δεν είναι πάντα μια ευθεία γραμμή. Έχουν τα πάνω τους, έχουν τα κάτω τους, τις υπέροχες στιγμές, αλλά και τους καβγάδες. Κάποια στιγμή μπορεί να κουράζεσαι, αλλά όταν είσαι καλά και αγαπάς τον άνθρωπό σου είναι σαν να ξεκινάει η σχέση κάθε φορά απ' την αρχή».

Για το αν παρακολουθεί τις μεσημεριανές εκπομπές, τόνισε: «Κάποιες φορές τις βλέπω και κάποιες άλλες όχι. Δεν τις βλέπω όταν πιστεύω πως θα ταραχτώ και δεν θα μπορέσω να κάνω σωστά την εκπομπή μου».

Τέλος, αναφορικά με τα μεταγραφικά σενάρια, ανέφερε: «Αυτό το παιχνίδι στο οποίο συμμετέχουν όλοι γιατί έχει ένα ενδιαφέρον, είναι κάτι το οποίο περισσότερο μας βλάπτει παρά μας ωφελεί. Εκνευρίζονται πολύ οι σταθμοί και οι εργοδότες διότι τη δύναμη την έχουν εκείνοι στα χέρια τους και όχι η κάθε Τατιάνα».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.