MEGA: Ανακοινώθηκε η επέκταση συμβολαίου του Γρηγόρη Αρναούτογλου

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

arnaoutoglou_156_b.jpgΌπως σας είχαμε ενημερώσει από τις αρχές της εβδομάδας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συμφώνησε με το Mega για επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2011. Μάλιστα, το κανάλι εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση για το γεγονός αυτό, δίνοντας τέλος στην παραφιλολογία των τελευταίων ημερών που υπήρχε σε μεσημεριανές εκπομπές και άλλα μέσα ενημέρωσης. Παρακάτω διαβάστε ολόκληρο το Δελτίο Τύπου, αναλυτικά:

«O Γρηγόρης Αρναούτογλου βρίσκεται στην παρέα του MEGA από το 2002. Στο διάστημα αυτό, το όνομά του έχει συνδεθεί με επιτυχίες του σταθμού, όπως η “Φάρμα”, ο “Όμορφος Κόσμος”, το πρώτο και το δεύτερο “Survivor”, o “Όμορφος Κόσμος το Πρωί”, το “Πολύ την Κυριακή” και ο “Εισοδηματίας”.

Σύμφωνα με το συμβόλαιο, που οι δυο πλευρές υπέγραψαν σήμερα, η συνεργασία του Γρηγόρη Αρναούτογλου με το MEGA παρατείνεται μέχρι το 2011.

Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2009 - 2010, ο Γρηγόρης θα δίνει πια το στίγμα του στη ζώνη prime time του MEGA, αρχικά με την παρουσίαση έκτακτων τηλεοπτικών προγραμμάτων, που σχεδιάζονται αυτήν την περίοδο.

Στη συνέχεια θα παρουσιάσει μια νέα βραδινή ψυχαγωγική εκπομπή.

Μια συνεργασία που ξεκίνησε πριν από επτά χρόνια, συνεχίζεται σε πολύ θετικό κλίμα και με έντονη διάθεση ανανέωσης.

Καινούρια σχέδια, ανανεωμένος Γρηγόρης, πάντα από το MEGA!».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.