Γ. Αρναούτογλου: «Θα ξανάρθω…»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

arnaoutoglou_626272b.jpgΤην Παρασκευή (26/6) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βγήκε στον αέρα για τελευταία φορά ως παρουσιαστής του «Όμορφου Κόσμου», καθώς η τηλεοπτική σεζόν τελείωσε και, ως γνωστόν, από του χρόνου θα απασχοληθεί στη ζώνη prime time του Mega. Έξι ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τότε που ανέλαβε και, όπως γίνεται αντιληπτό, το «αντίο» δεν αποτελούσε εύκολη υπόθεση.

Ήταν έντονα συγκινησιακά φορτισμένη η ατμόσφαιρα στο στούντιο και το κλάμα έπεφτε… κορόμηλο! Συγκεκριμένα, ύστερα από ένα αποχαιρετιστήριο βίντεο που είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες του Γρηγόρη για τα έξι χρόνια παρουσίας του στην πρωινή εκπομπή, ο τελευταίος δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

«Εύχομαι καλή επιτυχία σε όποια παιδιά συνεχίσουν το πρωινό. Να συνεχίσουν αυτό που φτιάξαμε πολύ καλύτερα, να τα καταφέρουν μια χαρά και να κάνουν ό,τι δεν κάναμε εμείς», είπε ο παρουσιαστής σκουπίζοντας τα μάτια του.  «Θα ξανάρθω», τόνισε λίγα λεπτά πριν το τέλος του «Όμορφου Κόσμου», απευθυνόμενος στους τηλεθεατές.

Θυμίζουμε ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει ανανεώσει ήδη το συμβόλαιό του, που προβλέπει παραμονή του στο κανάλι για τα επόμενα δύο χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους, αποφασίστηκε από κοινού να κάνει κάτι διαφορετικό από του χρόνου, καθώς είχε κουραστεί τόσο ο ίδιος ύστερα από το μεγάλο χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην πρωινή ζώνη, αλλά και ο κόσμος, όπως φαινόταν ξεκάθαρα από τα νούμερα τηλεθέασης…

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.