Ρ. Θρασκιά: «Ο “Όμορφος Κόσμος” ήταν ολόκληρη ζωή για τον Γρηγόρη»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

rania_b.jpgΗ αποχώρηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου από τον «Όμορφο Κόσμο» δεν συγκίνησε μόνο τον ίδιο, αλλά και την πρώην συνεργάτιδά του, Ράνια Θρασκιά. Η τελευταία αποκάλυψε στο «Πολύ Μπλα Μπλα» και τη Φαίη Σκορδά ότι είδε την τελευταία εκπομπή του παρουσιαστή και πως της ξύπνησαν στιγμές από το παρελθόν, όταν βρισκόταν κι εκείνη στο πρωινό του Mega.

«Ήταν μια ολόκληρη ζωή για τον Γρηγόρη. Ήμουν μόνο τα τρία πρώτα χρόνια στον “Όμορφο Κόσμο” αλλά βλέποντας τα βιντεάκια ένιωσα και πάλι τις ίδιες αγωνίες που είχα τότε», τόνισε η Ράνια, που στη συνέχεια έδωσε και ψήφο εμπιστοσύνης στον Αρναούτογλου για όσα πρόκειται να κάνει τη νέα τηλεοπτική σεζόν, επισημαίνοντας πως είναι «πολύ ταλαντούχος» και «πολύ ικανός».

Παράλληλα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στη δική της εκπομπή «Κοιτάω Μπροστά» που τελείωσε οριστικά φέτος, λέγοντας: «Ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα αλλά οι τηλεθεατές μάς στήριξαν. Ήμασταν συνεπείς ακόμη και όταν οι τηλεθεάσεις ήταν πιο χαμηλές και ποτέ δεν αλλάξαμε ύφος για τα νούμερα. Αισθάνομαι ότι ένας κύκλος τελειώνει και αυτό είναι το επώδυνο κομμάτι, αλλά το Σεπτέμβριο θα είμαστε πανέτοιμοι να σας παρουσιάσουμε τη νέα μας εκπομπή».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.