Κ. Καραβάτου: «Είμαι σε φάση αλλαγής και μου αρέσει»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

karavatou_75677b.jpgΗ Κατερίνα Καραβάτου είναι από τα πρόσωπα που δεν αρέσκονται να μιλούν για την προσωπική τους ζωή και όταν το κάνουν, έχει πάντα το ενδιαφέρον του! Σε συνέντευξή της στη «Real News», η παρουσιάστρια του «Κους-Κους» αναφέρθηκε για πρώτη φορά ανοιχτά στη σχέση της με τον ηθοποιό Κρατερό Κατσούλη, ενώ έκανε λόγο και για τον χωρισμό της με τον Θεσσαλονικιό εργοστασιάρχη, πρώην αρραβωνιαστικό της.

Ερωτηθείς αν περιμένει τον… πρίγκιπα με το άσπρο άλογο, η Κατερίνα τόνισε: «Δεν περίμενα ποτέ τον πρίγκιπα. Δεν είχα ποτέ τέτοια σχέδια, ούτε είχα φτιάξει κανένα παραμύθι περίεργο. Από τη ζωή μου περιμένω να βρω ανθρώπους που θα μπορέσω να πάρω και να δώσω πράγματα, ανθρώπους που θα με φροντίζουν και θα τους φροντίζω, θα με αγαπούν και θα τους αγαπώ. Τέτοια πράγματα, βασικά. Αλλά σίγουρα αυτά είναι τα πιο δύσκολα να βρεθούν τελικά».

Ο χωρισμός της με τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη, την επηρέασε πολύ, πράγμα που παραδέχθηκε με ειλικρίνεια: «Πιστεύω ότι κάθε αποχαιρετισμός είναι ένας μικρός θάνατος. Κι έτσι βιώνω πράγματα στη ζωή μου. Νομίζω ότι βιώνω τα πάντα δυνατά. Είναι φυσιολογικό και να πονέσεις και να θρηνήσεις και να αμφιβάλλεις και να προσπαθήσεις και να τα καταφέρεις ή να αποτύχεις και να χαμογελάσεις. Αυτά τα πράγματα είτε παίρνουν καιρό είτε συμβαίνουν μέσα σε μια στιγμή. Όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι σίγουρα δεν φταίει μόνο ο ένας. Αυτό μου έδειξε η εμπειρία μου. Φυσικά και υπάρχουν στιγμές που κατηγορείς τον εαυτό σου και τον δικαιώνεις. Πάντως, είναι ωραίο να προσπαθείς να σώσεις πράγματα ακόμη και αν υπάρχουν ελπίδες, σημασία έχει να νιώσει ότι έκανες ό,τι καλύτερο μπορούσες. Οι άνθρωποι που περνούν από τη ζωή σου είναι αναπόσπαστο κομμάτι της, σε έχουν διαμορφώσει».

Η Κατερίνα ζει έναν καινούριο έρωτα δίπλα στον Κρατερό και, όπως είπε, νιώθει πολύ όμορφα γι’ αυτό: «Είμαι σε μια φάση αλλαγής που νομίζω ότι μου αρέσει πάρα πολύ. Νομίζω ότι είμαι έπειτα από πολύ καιρό σε μια καλή φάση. Ζω κάτι πολύ καλό! Ο Κρατερός είναι ένας άντρας που θα μπορούσε να εμπνεύσει γενικά πάρα πολύ ωραία πράγματα».

Όσον αφορά τώρα τα επαγγελματικά της, η παρουσιάστρια ρωτήθηκε αν θα παραμείνει στον Alpha και η απάντησή της ήταν θετική: «Ναι. Μεσημεριανή ζώνη. Αυτή είναι τουλάχιστον η πρόθεση του καναλιού. Φέτος πέρασα πολύ έντονα! Υπήρξαν και δύσκολες στιγμές, μεγάλες αλλαγές, άλλαξε και η ομάδα και η ώρα. Όλο αυτό δημιούργησε μια νέα κατάσταση που είχε απ’ όλα. Ήταν μια περιπετειώδης χρονιά…»

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.