Ν. Γερμανού: «Στο μέλλον μπορεί να υιοθετήσω παιδί»

4 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.00 (4 Ψήφοι)

natalia5_bΠρόσφατα η Ναταλία Γερμανού είχε δηλώσει σε περιοδικό ότι είναι υπέρ της υιοθεσίας και πως κάτι τέτοιο «είναι ακόμα πιο μεγαλειώδες από το να γεννήσεις το δικό σου παιδί». Αυτά όπως  φαίνεται δεν ήταν λόγια του αέρα, καθώς, όπως παραδέχτηκε η ίδια σε συνέντευξή της στη «Real News», η σκέψη όχι μόνο υπάρχει στο μυαλό της, αλλά δεν αποκλείεται να την κάνει και πράξη στο μέλλον!

«Θα το έκανα. Χαλαρά. Είναι μερικές γυναίκες που τις βλέπεις και λες “γεννημένη για μάνα”». Σε αυτή την κατηγορία βάζω κάποιες φίλες μου όπως τη Δέσποινα Βανδή, την Ελένη Μενεγάκη, τη Σίσσυ, την Κοκκίνου. Είναι φτιαγμένες γι’ αυτό. Για να είμαι ειλικρινής, δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι έχω αυτό το προτέρημα. Το μητρικό φίλτρο που λένε πολλές γυναίκες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να μου βγει κάποια στιγμή. Δεν πιστεύω ότι το να γεννήσεις ένα παιδί είναι το μόνο σημαντικό πράγμα. Το να υιοθετήσεις ένα παιδάκι, να του δώσεις την ευκαιρία να του προσφέρεις μια καλύτερη ζωή, είναι εξίσου μεγαλόπρεπο. Σε καμιά δεκαριά χρόνια, ίσως και λιγότερο, μπορεί να το έκανα», επισήμανε η παρουσιάστρια, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι σε μια τέτοια περίπτωση δεν σκοπεύει να μεγαλώσει το παιδί μόνη της:

«Θα προτιμούσα να μην είμαι “single mother”. Το παιδάκι καλό είναι να έχει και τη μαμά του και τον μπαμπά του. Το single mother θέλει πάρα πολύ μεγάλη μαγκιά για να το κάνεις και δεν την έχω».

«Ο έρωτας είναι χημεία, δεν είναι αριθμοί»

Η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε επίσης και στα προσωπικά της, αποκαλύπτοντας ότι είναι μόνη αυτή την περίοδο, αλλά δηλώνοντας παράλληλα και «ανοικτή» σε νέους έρωτες του καλοκαιριού: «Έχω δώσει μια άλλη έννοια στην ερωτική μοναξιά, την ονομάζω ελευθερία. Αν με βάλεις να διαλέξω μεταξύ μιας μέτριας ερωτικής σχέσης και της προσωπικής ελευθερίας, θα διαλέξω το δεύτερο. Αυτό έκανα και φέτος. Τώρα αν πίσω από τη γωνία με περιμένει ένας έρωτας, ποιος τυφλός δεν θέλει το φως του; Άλλωστε, το καλοκαιράκι ενδείκνυται για νέους έρωτες».

Τέλος, για τις σχέσεις της με μικρότερους σε ηλικία άνδρες, η Ναταλία τόνισε: «Όταν ακόμα ήμουν 15, 16 χρόνων μου είπε μια κουβέντα ο πατέρας μου που χαράχτηκε πολύ έντονα στο μυαλουδάκι μου: “Τη ζωή σου να τη ζεις για σένα, όχι για τους άλλους. Δεν θα ακούς τους γύρω σου. Θα ακούς μόνο την καρδιά σου. Δεν είναι ανήθικο για μένα να έχεις μια σχέση με κάποιον που είναι 10-12 χρόνια μικρότερός σου. Ανήθικο θεωρώ να χωρίσω έναν παντρεμένο, να μπω ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Έχω κάνει δύο σχέσεις με μικρότερους και έχω περάσει πολύ όμορφα. Ο έρωτας είναι χημεία, δεν είναι αριθμοί. Δεν έχει να κάνει με τις ηλικίες».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.