Άλλαξε στάση ο Σάκης Ρουβάς για το «X-Factor 2»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (7 Ψήφοι)

rouvas2_b.jpgΣτο «αέρα» βρίσκεται μέχρι στιγμής το θέμα της παρουσίασης του «X-Factor 2» την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι η Δέσποινα Βανδή δεν πρόκειται να αναλάβει αυτό τον ρόλο.

Πολύς θόρυβος για το τίποτα τελικά, αφού η τραγουδίστρια είπε «όχι» στην πρόταση του ΑΝΤ1 και πλέον όλοι δρόμοι οδηγούν -που αλλού;- στον Σάκη! Ο τελευταίος, παρ’ ότι εμφανιζόταν αρνητικός να βρίσκεται πάλι στα τηλεοπτικά, φαίνεται πως έχει αναθεωρήσει και πλέον δεν αποκλείεται να πει το μεγάλο «ναι» στους ανθρώπους του καναλιού. Μάλιστα, όπως ακούγεται, όχι μόνο έχει αλλάξει τη στάση του, αλλά δείχνει διατεθειμένος να συμφωνήσει και με μειωμένες αποδοχές σε σχέση με την περυσινή χρονιά.

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Θεοφάνους δεν θα είναι μάλλον στην επιτροπή, καθώς δεν τον σηκώνει πια το… κλίμα και ήδη ακούγονται έντονα για την αντικατάστασή του τα ονόματα των Μάκη Πουνέντη, Φοίβου και Σταμάτη Κραουνάκη, με τον πρώτο να αποτελεί το φαβορί. Σε 15 ημέρες θα ξεκινήσουν τα πρώτα γυρίσματα...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.