Η επιστροφή του Μάκη στον Τύπο

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (6 Ψήφοι)

triantafilopoulos_b.jpgΤη στιγμή που η διαδικτυακή του προσπάθεια πάει από το καλό στο καλύτερο, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος θα επιστρέψει δριμύτερος σύντομα και στα… περίπτερα!

Ο δημοσιογράφος έχει προγραμματίσει να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο κυριακάτικη εφημερίδα και ήδη έχουν ενταθεί οι προετοιμασίες προς αυτή την κατεύθυνση. Όπως μαθαίνουμε, στο πλευρό του θα βρίσκεται και ο Παντελής Ζαγοριανίτης, ο οποίος ήταν μέλος της αρχικής διευθυντικής ομάδας του «Πρώτου Θέματος», ενώ είχε αποχωρήσει πριν από έξι μήνες και από τον «Ελεύθερο Τύπο». Οι προσδοκίες για το έντυπο είναι μεγάλες και θεωρείται ότι μπορεί να κάνει το «μπαμ», προσελκύοντας ένα μεγάλο κομμάτι του αναγνωστικού κοινού. Άλλωστε, ο Μάκης είναι από τα πρόσωπα που χαίρουν της εκτίμησης του κόσμου, που του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης σε οτιδήποτε κι αν κάνει…

Αγωνία για «Ε.Τ.» και «City»

Μετά το πέρας περίπου δεκαπέντε ημερών από τις δυσάρεστες εξελίξεις στον «Ελεύθερο Τύπο» και τον «City 99,5», έχουν μεν πέσει ήδη στο τραπέζι προτάσεις από ενδιαφερόμενους αγοραστές για τα δύο μέσα, ωστόσο το τοπίο εξακολουθεί να είναι θολό αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι. Την πρόθεσή τους να εξαγοράσουν τον τίτλο της εφημερίδας έκανε ο Γιώργος Τράγκας εκ μέρους των επιχειρηματιών Λαυρέντη Λαυρεντιάδη - Πέτρου Κυριακίδη, αλλά και ο Γιώργος Κύρτσος, εκπροσωπώντας τον Πέτρο Παππά. Αμφότεροι δεν έχουν πάρει σαφή απάντηση και βρίσκονται στο «περίμενε». Αναφορικά με τον ραδιοφωνικό σταθμό, ο Γιάννης Αλαφούζος ενδιαφέρεται, αλλά έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι διατεθειμένος να δαπανήσει μεγάλα οικονομικά ποσά για την αγορά. Τις τελευταίες μέρες φαίνεται ότι κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση, αλλά άγνωστο παραμένει αν αυτή έχει ικανοποιήσει και αν θα προχωρήσει το θέμα.

Ο «Ελεύθερος Τύπος» δίνει πόντους στη «Real News»

To «λουκέτο» του «Ελεύθερου Τύπου» ευνόησε κυκλοφοριακά τη «Real News» και ο Νίκος Χατζηνικολάου τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση! Μάλιστα, ο δημοσιογράφος καταβάλει προσπάθειες να κερδίσει το αναγνωστικό κοινό της εφημερίδας της Γιάννας και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο έσπευσε να προσλάβει τον Χρήστο Πασαλάρη ως αρθρογράφο. Παράλληλα, σκέφτεται να κυκλοφορήσει και ένθετο lifestyle περιοδικό, όπως το «ΕΤ Weekly», πράγμα που συζητάει με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Νέα αρχή για Βαγιάννη-Μιχελιδάκη

Μπορεί το «Έχουμε και λέμε» να «κόπηκε» λόγω τηλεθέασης και οικονομικής στενότητας, ωστόσο δύο από μέλη της ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον. Ο λόγος για τη Ρίκα Βαγιάννη και τη Μάριον Μιχελιδάκη, οι οποίες θα παρουσιάσουν τη νέα περίοδο πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή. Τις Μανίνα Ζουμπουλάκη, Μάρα Δαρμουσλή και Ρένια Λουιζίδου, που συμπλήρωναν την πεντάδα, τις έφαγε το… μαύρο σκοτάδι, ωστόσο Βαγιάννη και Μιχελιδάκη ήταν τυχερές, καθώς είναι μόνιμες στην ΕΡΤ!

Δυσοίωνο το μέλλον για το «Μένουμε Ελλάδα»

Η επιτυχημένη εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» είναι πιθανό να σταματήσει να προβάλλεται μετά τον Δεκέμβριο, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο από το υπουργείο Τουρισμού να αποσυρθεί η χρηματοδότηση. Αβέβαιο το μέλλον και για τους παρουσιαστές, Ρένια Τσιτσιμπίκου - Γιώργο Αμυρά…

Νέο ριάλιτι με μοντέλα

Τη μεταφορά του «America’s next top model» εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Πρόκειται για τάλεντ σόου που αναζητά τα αυριανά μοντέλα και οι υπεύθυνοι του σταθμού θεωρούν ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία και στη χώρα μας. Βίκυ Καγιά και Τζένη Μπαλατσινού αποτελούν ήδη δύο από τα ονόματα που ακούστηκαν είτε για την παρουσίαση είτε για την κριτική επιτροπή, ενώ υπάρχουν στα υπ’ όψιν και αρκετές ακόμη καλλονές από το χώρο του μόντελινγκ.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου και οι «Απαράδεκτοι»

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου δέχτηκε πρόταση από το Mega να επιστρέψει το 2010 με νέα δική της σειρά στο κανάλι. Η ηθοποιός δεν δείχνει και πολύ θετική γι' αυτό αυτό το ενδεχόμενο στην παρούσα φάση, ωστόσο δέχεται έντονες πιέσεις και δεν αποκλείεται στο τέλος να πει το «ναι». Προς το παρόν, πάντως, ετοιμάζει το επετειακό επεισόδιο των «Απαράδεκτων», όπου θα δώσουν κανονικά το «παρών» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος με τον Γιάννη Μπέζο. Ο τελευταίος αποφεύγει την τηλεόραση όπως ο… διάολος το λιβάνι, αφού για τον επόμενο χρόνο θέλει να αφοσιωθεί στο θέατρο και τη σκηνοθεσία, αλλά θα επιστρέψει μόνο και μόνο για ένα γκεστ στην αξέχαστη σειρά.

Νέο ξεκίνημα για τον Αυτιά

Ο Γιώργος Αυτιάς αποχαιρέτησε βουρκωμένος τους τηλεθεατές του στον Alpha και πλέον βάζει ρότα για την τρίτη θέση της τηλεθέασης μέσω Alter, από όπου θα λέει «καλημέρα» από τις 31 Αυγούστου και μετά. Η συμφωνία με το κανάλι του Μπουρναζίου προβλέπει εκπομπή από τις 05:45-10:00, αλλά και καθημερινή παρουσία του στο δελτίο ειδήσεων.

Ο Ζαχαράτος φεύγει, ο Μουτσινάς έρχεται

Στην 11η χρονιά του «Σεσουάρ για δολοφόνους», ο Νίκος Μουτσινάς θα είναι τελικά εκείνος που θα αντικαταστήσει τον Τάκη Ζαχαράτο, ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του κομμωτή πέρυσι. Ο τελευταίος λέγεται ότι δεν χάρηκε καθόλου που έμαθε για την αντικατάστασή του από τον πρώην παρουσιαστή του «Πρωινού Καφέ», καθώς θεωρεί το εαυτό του… αναντικατάστατο! Εκτός αυτού, οι δυο τους δε μιλιούνται, ύστερα από διένεξή τους στο παρελθόν, όπου είχαν ανταλλάξει και μερικά ωραία «γαλλικά»!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.