Βλαντή - Καρύδη, σημειώσατε άσο!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

karydi_6475765bΈσκασε από το κακό της απ' ότι μαθαίνουμε η Σμαράγδα Καρύδη, που έχασε μέσα από τα χέρια της τον πρωταγωνιστικό ρόλο της νέας σειράς του Mega «Η ωραία και το τέρας» από την Παναγιώτα Βλαντή!

Η  Καρύδη αποτελούσε πρώτη επιλογή για τους ανθρώπους του Μεγάλου Καναλιού μεν, αλλά είχε υπερβολικές οικονομικές απαιτήσεις δε. Χωρίς δεύτερη σκέψη, λοιπόν, προτιμήθηκε η Βλαντή, στην οποία δόθηκαν περισσότερα χρήματα από αυτά που έπαιρνε στην επιτυχημένη σειρά «Μαύρα μεσάνυχτα», ωστόσο σίγουρα λιγότερα από όσα ήθελε η ανταγωνίστριά της.

Για τη σειρά που θα προβληθεί συντόμως στη μικρή οθόνη, η σεναριογράφος Ρένα Ρίγγα έχει γράψει ήδη τα πρώτα επεισόδια, αλλά για κακή της τύχη θα πρέπει να κάνει αρκετές αλλαγές, αφού είναι «κομμένα και ραμμένα» στα μέτρα της Καρύδη. Ήταν σχεδόν βέβαιο ότι η τελευταία θα πάρει το ρόλο, αλλά τελικά να που αυτό δεν έγινε και τώρα θα πρέπει να γίνει διπλή δουλειά για να προσαρμοστεί ο ρόλος πάνω στη Βλαντή. Από τη μία έχεις το κανάλι να σε πιέζει να γράψεις το σενάριο και από την άλλη να μην μπορεί να κλείσει μια σωστή συμφωνία στην ώρα της. Κουράγιο, Ρένα...

Please publish modules in offcanvas position.