Η Μανωλίδου νέα παρουσιάστρια του «Πρωινού Καφέ»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

manwlidou_345678788bΌπως αναμενόταν, η Ευγενία Μανωλίδου θα είναι τελικά εκείνη που θα αναλάβει την παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ» για τη νέα σεζόν, αντικαθιστώντας τη Βίκυ Καγιά. Η σύζυγος του Άδωνη Γεωργιάδη πέρασε τα δοκιμαστικά με απόλυτη επιτυχία και χθες κιόλας υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1!

Από την πρώτη στιγμή η Ευγενία ήταν στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων του καναλιού, καθώς τρέφουν μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπό της, ενώ επιπλέον έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές της ύστερα και από την περυσινή της επιτυχία στη «Στιγμή της Αλήθειας».

Η παρουσιάστρια βέβαια καλείται τώρα να βγάλει τα... κάστανα από τη φωτιά για την ιστορική εκπομπή, της οποίας η θέση του παρουσιαστή αποτελεί «ηλεκτρική καρέκλα» τα τελευταία χρόνια. Θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις με βάση την απειρία της; Κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει, ωστόσο πρόκειται για νέο και άφθαρτο πρόσωπο στα τηλεοπτικά και, κατά την ταπεινή άποψη του γράφοντος, οι ελπίδες της είναι σίγουρα πολύ περισσότερες από αυτές της Καγιά. Καλή αρχή!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.