Δόθηκε λύση για τις «Τρεις Χάριτες»

3.4 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.40 (5 Ψήφοι)

xarites_4627345bΎστερα από πολύωρες συζητήσεις, βρέθηκε η «χρυσή τομή» όσον αφορά το οικονομικό για τις «Τρεις Χάριτες» και τελικά το Mega θα προβάλλει ξανά την αγαπημένη σειρά, στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων του!

Ρέππας και Παπαθανασίου συμφώνησαν για τέσσερα νέα επεισόδια, ωστόσο η αμοιβή τους και γενικά ο προϋπολογισμός θα κυμανθεί σε χαμηλότερα επίπεδα απ' ότι περίμεναν και επιθυμούσαν. Ακόμα κι έτσι όμως, η επιστροφή των Ά. Παναγιωτοπούλου (Όλγα), Ν. Μεντή (Μαρία) και Μ. Αδαμάκη (Ειρήνη) είναι δεδομένη και αυτό έχει σημασία!

Στο μεταξύ, τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα για τους «Απαράδεκτους», αφού η... «αναβίωση» του Βλάση Μπονάτσου με τεχνολογικά μέσα είναι ακριβή υπόθεση και πολλά χρήματα δεν υπάρχουν. Παρ' όλα αυτά, οι άνθρωποι του καναλιού το «παλεύουν» για να βρουν τη λύση και δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια. Ελπίζουμε τελικά αυτή να βρεθεί για να δούμε ξανά και αυτή την ιστορική σειρά στις οθόνες μας...

Σχόλια (3)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

EPITELOUS!MA EINAi dunaton na lene oti tha gurisoun epeteiaka epeisodia me xarites kai aparadektous kaI META NA KANOUN PISO?AN DEN TO KANOUN ME AYTES TIS SEIRES POU ANTIKEIMENIKA AFISAN EPOXI,TOTE TI THA GIRISOUN?>:sad:

K-S
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ΕΛΑ ΝΤΕ.. ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΚΥΡΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΛΟΓΙΚΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ. 90% ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ..

Sotos83
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΖΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΒΛΕΠΕ ΜΠΕΜΠΕΚΑ) ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ!

LUIS
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.