Το «Τρωκτικό» και πάλι στον «αέρα»

2 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.00 (8 Ψήφοι)

troktiko_63455bΤα ξημερώματα της Παρακευής, η Google αποφάσισε να αφαιρέσει το μήνυμα περί παραβίασης των όρων blogger κι έτσι το «Τρωκτικό» είναι και πάλι στον «αέρα». Άγνωστο παραμένει το τι και πώς, ωστόσο σημασία έχει ότι το blog είναι και πάλι Online και οι συντάκτες του έχουν τη δυνατότητα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους, πράγμα που αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη.

Το tempo.gr δεν τάσσεται υπέρ καμιάς πλευράς όσον αφορά την περίφημη κόντρα ανάμεσα στους συντάκτες του blog και τους Μάκη Τριανταφυλλόπουλο - Βασίλη Παπαδρόσο, ωστόσο θεωρεί αυτονόητη τη δυνατότητα ελευθερίας του λόγου και είναι ξεκάθαρα απέναντι σε εκείνους που ενεργούν έχοντας σκοπό να «φιμώσουν» οποιαδήποτε φωνή εντός κι εκτός διαδικτύου. Οι μόνοι που μπορούν να κρίνουν τι θα διαβάζουν είναι οι ίδιοι οι αναγνώστες και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει εν έτει 2009 να υπονομεύεται η ελεύθερη πληροφόρηση του κοινού.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο «Τρωκτικό» και ελπίζουμε ο Μάκης, αν όντως ισχύουν όσα λέγονται πως έβαλε το... χεράκι του για το προσωρινό κλείσιμο του blog, να ξανασκεφτεί το θέμα και να αναθεωρήσει. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους δημοσιογράφους του χώρου και απ' τη στιγμή που έχει ζήσει και ο ίδιος παρόμοιες καταστάσεις -όταν του κατέβαζαν τους διακόπτες στο κανάλι που εργαζόταν- θα περιμέναμε να θλίβεται και όχι να δημοσιεύει πανηγυρικά άρθρα στο πόρταλ του, όπως έγινε σε αυτή την περίπτωση...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.