Η Λαμπίρη μίλησε για Δρούζα-Στεφανίδου

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

lampiri_734566bΤέλος στις φήμες που τη θέλουν να είναι στα «μαχαίρια» με την Άννα Δρούζα θέλησε να δώσει η Χριστίνα Λαμπίρη, μέσω συνέντευξής της στο περιοδικό «OK!». Η παρουσιάστρια τόνισε ότι «δεν μπορώ να έχω ανταγωνισμό με μια εκπομπή που ξεκινάει μετά από μένα», ενώ αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί πρόσκληση από τη Δρούζα για το «Μπορώ», η οποία όμως είχε συμπέσει με αυτήν της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Έλαβα πρόσκληση από την ίδια την Άννα να πάω στην εκπομπή της, δυστυχώς μία μέρα μετά την πρόσκληση της Τατιάνας. Δεν ήταν δυνατόν λοιπόν να πάω εκείνη τη στιγμή. Από την άλλη, ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει τους καλεσμένους του. Όπως εγώ, για παράδειγμα, τη φιλοξένησα με link πριν από την πρώτη της εκπομπή, για να την καλωσορίσω και να τη στηρίξω», τόνισε η παρουσιάστρια του «Super Star», που στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις σχέσεις που έχει με την Τατιάνα Στεφανίδου, ύστερα από την τηλεοπτική τους συνάντηση:

«Ποτέ δεν είχα μαλώσει με την Τατιάνα, απλώς δεν μιλούσαμε. Στενοχωριόμουν πάρα πολύ γι' αυτό, με ενοχλούσε, γιατί δεν μπορούσα να καταλάβω το λόγο. Κάποια στιγμή, πριν από δύο χρόνια, της είχα στείλει ένα μήνυμα: "Τατιάνα, θέλω να σου κάνω ένα αφιέρωμα". Δεν μου απάντησε ποτέ. Λέω "εντάξει, είναι ακόμη θυμωμένη, άρα δεν μπορώ να ελπίζω σε κάτι". Πέρσι, που έγινε μια συζήτηση σχετικά με τα τηλεοπτικά βραβεία του "Έθνους", η Τατιάνα ήταν καλεσμένη στον Θέμο. Και ήταν η πρώτη φορά που αναφέρθηκε σ' εμένα. Και θετικά, θα έλεγα. Είπε τα πράγματα όπως τα κρίνει η ίδια, εντελώς δημοσιογραφικά. Θα μπορούσε να μη μιλήσει καθόλου».

Όσο για το αν οι δυο τους έχουν πλέον φιλικές σχέσεις, η Χριστίνα επισήμανε: «Δεν είναι ότι μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο. Αλλά τουλάχιστον όταν θέλει κάτι η μία την άλλη, μπορεί να σηκώσει το τηλέφωνο και να την πάρει. Δεν είναι όπως παλιά. Που στέλνεις ένα μήνυμα και ξέρεις ότι δεν θα σου απαντήσει».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.