«Πόρτα» στη Μανωλίδου από Χαριτάτο-Καραμέρο

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

xaritatos_karameros_628344bΠαρά την πληθώρα δημοσιευμάτων ότι τη νέα περίοδο θα βλέπαμε τον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο στον «Πρωινό Καφέ» μαζί με την Ευγενία Μανωλίδου, τελικά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το γνωστό δίδυμο θα συνεχίσει 7 με 11 το Σαββατοκύριακο, με εκπομπή ανάλαφρα ενημερωτική, όπως αυτή του καλοκαιρού.

Η αλήθεια είναι ότι στον ΑΝΤ1 το σκέφτηκαν πολύ σοβαρά το θέμα και παρ' ότι σχεδόν είχαν αποφασίσει να πλαισιώσουν τη Μανωλίδου με τους δύο παρουσιαστές, την τελευταία στιγμή το πράγμα «στράβωσε». Όπως φημολογείται, Χαριτάτος - Καραμέρος έκριναν καλύτερο να μην εμπλακούν με μία καθαρά ψυχαγωγική εκπομπή, αλλά και να μην ρισκάρουν την επιτυχία τους στην... ηλεκτρική καρέκλα του «Καφέ».

Αρχικά, στις συζητήσεις με τους υπεύθυνους είχαν δείξει θετικοί, ωστόσο στην πορεία άλλαξαν γνώμη. Μάλιστα, όπως λέγεται, περισσότερο... τσίνησε ο Καραμέρος, ο οποίος δεν ήθελε να αλλάξει το προφίλ του και να αποχωρήσει από τον ενημερωτικό τομέα.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.