Πικρός... καφές για την Ευγενία Μανωλίδου

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

manwlidou_345678788bΡαγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με το πρωινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1, καθώς, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας, είναι πολύ πιθανό η πρεμιέρα του «Πρωινού Καφέ» να μη γίνει ποτέ! Οι συζητήσεις έχουν ανάψει για τα καλά τις τελευταίες ώρες στο κανάλι του Αμαρουσίου και οι διοικούντες φαίνεται πως εξετάζουν το ενδεχόμενο να «κόψουν» την ιστορική εκπομπή οριστικά.

Αν επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο σενάριο, θα πρόκειται σίγουρα για πολύ μεγάλη έκπληξη, καθώς δεν προμήνυε απολύτως τίποτα αυτή την εξέλιξη όλες τις προηγούμενες ημέρες. Η Ευγενία Μανωλίδου είχε συμφωνήσει να αναλάβει τα ηνία του «Καφέ» και μετά την ολοκλήρωση των διακοπών της την περασμένη Κυριακή (30/8), είχε ξεκινήσει ήδη να προετοιμάζεται. Τελικά, όμως, ίσως δεν ήταν γραφτό της να γίνει η νέα «βασίλισσα» της εκπομπής.

Οριστική απόφαση βέβαια δεν έχει παρθεί ακόμα και όλα είναι ανοιχτά, ωστόσο στην παρούσα φάση αυτό είναι που βγαίνει από το ρεπορτάζ. Αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, θα πρέπει να περιμένουμε ανακατατάξεις στο πρόγραμμα, προκειμένου να καλυφθεί το κενό.

Όπως μαθαίνουμε, συζητήθηκε να μεταφερθεί το δίδυμο Χαριτάτου-Καραμέρου από το Σαββατοκύριακο στην καθημερινή ζώνη 7-10 και στη συνέχεια τη σκυτάλη να παίρνει ο Γιώργος Παπαδάκης, κάτι για το οποίο, ωστόσο, ο τελευταίος είναι αρνητικός. Έτσι, πλέον οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 περιμένουν την απάντηση των δύο παρουσιαστών, οι οποίοι θεωρούνται ως εξαιρετικές λύσεις αυτή τη στιγμή, με δεδομένο φυσικά ότι ο στόχος του καναλιού είναι το ηλικιακό κοινό 15-44. Αναμένουμε τις εξελίξεις…

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.