Ξεκινούν σε δύο εβδομάδες Χαριτάτος-Καραμέρος

4.2 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.20 (5 Ψήφοι)

xaritatos_karameros_5038394

Ο «Πρωινός Καφές» αποτελεί οριστικά παρελθόν για τον ΑΝΤ1 και ο Σπύρος Χαριτάτος με τον Γιώργο Καραμέρο είναι πανέτοιμοι να αντικαταστήσουν την ιστορική εκπομπή με ένα εντελώς διαφορετικό πρωινό πρόγραμμα, ελπίζοντας πως θα φέρουν επιτέλους τα επιθυμητά νούμερα για το κανάλι.

Αν και σύμφωνα με τις αρχικές σκέψεις, η πρεμιέρα τους πήγαινε για μετά τις εκλογές, τελικά αυτή θα γίνει πιθανότατα σε δύο εβδομάδες (μάλλον στις 28 του μήνα), αφού οι άνθρωποι του Αμαρουσίου δεν επιθυμούν να καθυστερήσουν τόσο πολύ. Ήδη το πλατό είναι έτοιμο και το μόνο που απομένει πλέον είναι να πέσουν και οι υπογραφές των δύο παρουσιαστών. Οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο των συζητήσεων και για το μόνο ζήτημα που δεν έχουν έρθει ακόμα σε συμφωνία είναι το οικονομικό, πράγμα που αναμένεται να συμβεί από μέρα σε μέρα.

Μεγάλες πρεμιέρες στο Star

Αύριο Δευτέρα (14/9) θα κάνουν αρκετές εκπομπές την πρεμιέρα τους στο Star. Κατ' αρχάς, ξεκινάει η Ελεονώρα Μελέτη  με την «Πρωινή Μελέτη», που θα προβάλλεται από τις 07.45 έως τις 10.15, ενώ αμέσως μετά και για μια ώρα θα δούμε για πρώτη φορά τους «Νηστικούς Πράκτορες» με τη Ντίνα Νικολάου και τον Θανάση Πάτρα. Στη 13.30 θα επιστρέψει στις οθόνες μας το Super Star με τη Χριστίνα Λαμπίρη και τους συνεργάτες της (Θοδωρή Ρακιντζή, Μαρία Ένεζλη, Δήμητρα Ρουμπέση, Νανά Καραγιάννη), ενώ στις 16.45 θα κάνουν νέα αρχή στη συχνότητα του Star ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, οι οποίοι στο εξής θα μας κρατούν συντροφιά  καθημερινά μέχρι τις 18.45. Μαζί τους θα βρίσκονται η Γιολάντα Διαμαντή, η Κριστίνα Γουλιελμίνο, ο Πάρις Καλλιντζάς, η Ελένη Καρποντίνη, ο Γιάννης Πουλόπουλος, η Χρύσα Οικονομοπούλου και η Ράνια Αλευρά.

Χαμηλή η τηλεθέαση για τα megalicious classics

Μπορεί άπαντες να χάρηκαν αρχικά που στο Mega αποφάσισαν να προβάλουν ξανά σειρές όπως οι «Τρεις Χάριτες» και το «Δις Εξαμαρτείν», ωστόσο λίγοι ήταν τελικά εκείνοι που συντονίστηκαν στο μεγάλο κανάλι για να τις δουν! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα ποσοστά τηλεθέασης να κυμανθούν σε χαμηλά επίπεδα και μετά βίας να φτάσουν μάξιμουμ μέχρι το 15%.

Ράνια Θρασκιά: Συζητάει για πρωινή εκπομπή...

Σε επαφές με τηλεοπτικό σταθμό βρίσκεται η Ράνια Θρασκιά, που φέρεται να προορίζεται για εκπομπή στην πρωινή ζώνη, πιθανότατα του Σαββατοκύριακου. Η ίδια η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε σε συνέντευξή της ότι συζητάει την επιστροφή της στη μικρή οθόνη, ενώ δήλωσε πως δεν γνωρίζει ακόμη πότε ακριβώς θα συμβεί αυτό. «Ίσως ξεκινήσω τον Οκτώβριο, ίσως τον Ιανουάριο», τόνισε η Ράνια.

Επιστρέφει στο «γυαλί» η Νανά Παλαιτσάκη

Πανέτοιμη να ξεκινήσει τη δική της εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER είναι η Νανά Παλαιτσάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει συμφωνήσει με τους ανθρώπους του καναλιού του Μπουρναζίου  για ένα lifestyle talk show, το οποίο, όπως φημολογείται, πιθανότατα θα βγει στον αέρα στα τέλη του μήνα με τίτλο «Τελευταίος πειρασμός». Αναμένουμε με αγωνία την πρεμιέρα...

Επιστρέφει στο ραδιόφωνο ο Μουρατίδης

«Έκλεισε» στον Real Fm ο Νίκος Μουρατίδης και επιστρέφει με δική του εκπομπή στο ραδιόφωνο!  Από τις 5 Οκτωβρίου θα μας κρατάει συντροφιά καθημερινά από τις 10 έως τις 12 το βράδυ, σχολιάζοντας με το δικό του μοναδικό τρόπο την επικαιρότητα, αλλά και με πολλές θεατρικές και μουσικές προτάσεις.

Ο Τράγκας μυρίστηκε... διαφημίσεις!

Με το που προκηρύχτηκαν εκλογές, ο Γιώργος Τράγκας έσπευσε αμέσως να επαναφέρει στην κυκλοφορία την εφημερίδα «Χώρα». Τα έσοδα από τις διαφημίσεις των κομμάτων είναι τεράστια αυτή την περίοδο και φυσικά ο παμπόνηρος μεγαλοδημοσιογράφος δεν θα μπορούσε παρά να εκμεταλλευθεί το γεγονός...

Στη «μάχη» των εκλογών και τα blogs

Πέρα από τα κλασσικά ΜΜΕ, αυτή τη φορά στο «κόλπο» της προπαγάνδας εν όψει εκλογών έχουν μπει και ορισμένα μεγάλα blogs, από αυτά που άλλοτε χαρακτηρίζαμε ως «ανεξάρτητα». Παλιότερα το blog αποτελούσε μέσο έκφρασης απόψεων για τον καθένα μας, ωστόσο πλέον έχει και ρόλο πληροφόρησης ή -πολλές φορές- παραπληροφόρησης και μάλιστα κατευθυνόμενης. Κάποιοι έχουν καταλάβει πως μπορούν να επηρεάσουν με αυτόν τον τρόπο την κοινή γνώμη και έχουν κινηθεί δυναμικά, επενδύοντας προς αυτή την κατεύθυνση.  Δυστυχώς, η εποχή της αθωότητας πέρασε ανεπιστρεπτί για τη μπλογκόσφαιρα...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.