Απούσα από το νέο τρέιλερ της Μενεγάκη η Χρίσλα Γεωργακοπούλου

2 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.00 (1 Ψήφος)

Eleni_Menegaki_1255

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε χθες την Χρίσλα Γεωργακοπούλου η οποία μέσω τηλεοπτικής εκπομπής ενημερώθηκε ότι η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της εκπομπής της, προχωρούσαν στα γυρίσματα του νέου τρέιλερ για τον «Καφέ με την Ελένη» χωρίς η ίδια να έχει κληθεί να συμμετάσχει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η συνεργάτιδα της Ελένης και αρχισυντάκτρια πολύ γνωστού εβδομαδιαίου περιοδικού, είχε την πληροφόρηση ότι η Ελένη θα γυρίσει το τρέιλερ της εκπομπής της, στο οποίο όμως δεν θα συμμετείχε κανένας συνεργάτης της, παρά μόνο η ίδια. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε, αφού στο τρέιλερ συμμετείχαν κανονικά οι συνεργάτες της εκπομπής, χωρίς όμως την Χρίσλα.

Οι καλά γνωρίζοντες αναφέρουν ότι κάποιες δηλώσεις της συνεργάτιδας της Ελένης πριν λίγες μέρες σε μεσημεριανές εκπομπές, που αφορούσαν την αποχώρηση της μαγείρισσας Αργυρώς Μπαρμπαρίγου από την εκπομπή και το πώς ακριβώς θα επιθυμούσε η Ελένη να είναι η νέα μαγείρισσα της εκπομπής της, φαίνεται ότι ενόχλησαν τη βασίλισσα της πρωινής ζώνης, η οποία επιθυμεί να έχει η ίδια τον απόλυτο έλεγχο της εκπομπής της.

Άλλωστε  το διάστημα που πραγματοποιήθηκαν οι δηλώσεις από την Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ήταν τότε που οργίαζαν οι φήμες για παρεξήγηση ανάμεσα στην Ελένη και την πρώην μαγείρισσά της, δίνοντας έτσι, περισσότερες λαβές για σχόλια, κάτι που δεν επιθυμούσε σε καμία περίπτωση η Ελένη Μεναγάκη.

Έτσι πολλοί έσπευσαν να αναφέρουν ότι με αυτό τον τρόπο η Ελένη τιμώρησε την συνεργάτιδα της, η οποία παραστράτησε από την «γραμμή» που δίνει η ίδια, ενώ δεν λείπουν και αυτοί που ισχυρίζονται ότι πλέον ο χρόνος που θα έχει η Χρίσλα στην εκπομπή της Ελένης θα είναι πολύ λιγότερος.

Στο χειρουργείο και η Μενεγάκη

Στο μεταξύ, μετά την Έλλη Κοκκίνου, την πόρτα του χειρουργείου πέρασε και η Ελένη Μενεγάκη, που προχώρησε σε αφαίρεση ενός λιπώματος. «Το είχα χρόνια και κάποια στιγμή έπρεπε να αφαιρεθεί. Έτσι, το αποφάσισα και πήγα να το βγάλω. Η επέμβαση έγινε αυθημερόν με ολική νάρκωση. Δεν κατάλαβα πολλά πράγματα», είπε, μεταξύ άλλων, η ξανθιά παρουσιάστρια στην εκπομπή «Κους Κους» και την Κατερίνα Καραβάτου.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.