Φλερτάρει με το Star η Ευγενία Μανωλίδου; - Όλο το παρασκήνιο...

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

manwlidou_64567878

Γράψαμε χθες για την πληροφόρηση που είχαμε ότι πίσω από τις ενέργειες της Ευγενίας Μανωλίδου, η οποία ζητάει την ελευθερία της από τον ΑΝΤ1, βρίσκεται άλλος τηλεοπτικός σταθμός. Ένα 24ωρο αργότερα, μαθαίνουμε πως η παρουσιάστρια δέχτηκε πρόταση από το Star και μάλιστα πως στην Κηφισιά τη θέλουν πιθανότατα για τη ζώνη 11-1 και απέναντι από Χαριτάτο-Καραμέρο, τους οποίους επέλεξε ο ΑΝΤ1 αντί για εκείνη!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Μανωλίδου ήρθε σε επαφή με υψηλόβαθμο στέλεχος του Star πριν αρκετές ημέρες (δεν είχε σταλεί ακόμα εξώδικο στο κανάλι του Αμαρουσίου) και της έγινε γνωστό ότι ο σταθμός θέλει πολύ να την εντάξει στο δυναμικό του και πως οι πόρτες του είναι ορθάνοιχτες για εκείνη.

Μάλιστα, το θέμα δεν έμεινε μόνο στη θεωρία, αλλά έγινε συγκεκριμένη οικονομική πρόταση, ιδιαιτέρως δελεαστική, με καλύτερα χρήματα από αυτά που της έδινε την περυσινή σεζόν ο ΑΝΤ1, αλλά και από αυτά θα έπαιρνε αν έκανε τον «Καφέ». Με λίγα λόγια, το κανάλι της Κηφισιάς έκανε κίνηση-ματ, αποδεικνύοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον του και κολακεύοντας την Ευγενία, η οποία είδε πως έχει να κάνει με ανθρώπους που τη σέβονται και την υπολογίζουν. Καλά πληροφορημένη πηγή μας είπε ότι η 34χρονη παρουσιάστρια πήρε συμβουλές από τον εν λόγω σταθμό για τις επόμενες κινήσεις της, προκειμένου να διεκδικήσει την ελευθερία της. Κάπως έτσι, ήρθε και το εξώδικο, που ήταν μια καλά μελετημένη κίνηση από το νομικό τμήμα του Star.

Προς το παρόν, πάντως, η ίδια η Μανωλίδου, θέλοντας να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά της, δήλωσε πως θα πάρει τις τελικές της αποφάσεις μετά τις εκλογές, καθώς στην παρούσα φάση προέχει η ηρεμία μέσα στο σπίτι και ο αγώνας που δίνει ο σύζυγός της και βουλευτής του ΛΑΟΣ, Άδωνης Γεωργιάδης, εν όψει της 4ης Οκτωβρίου.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.