Γιατί εξαφανίστηκε ο Τσίμας;

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Παύλος  Τσίμας

Εκτός από τον Τάσο Μαντέλη, που ομολόγησε μόνος του ότι δέχτηκε την... χορηγία της Siemens, είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσουν κι άλλες αποκαλύψεις, αφού, όπως έγινε γνωστό, στη λίστα εκείνων που λάμβαναν «δωράκια» βρίσκονται 72 ονόματα πολιτικών και δημοσιογράφων.

Εδώ που έφτασε η ιστορία, δεν αποκλείεται να «θυσιαστούν» κάποια από τα πρόσωπα αυτά, ώστε απ' τη μία να κατευναστεί η οργή του κόσμου και απ' την άλλη η κοινή γνώμη να απασχοληθεί όσο γίνεται περισσότερο, προκειμένου να μην χαλάσει περισσότερο το κλίμα για την κυβέρνηση μετά την επιβολή των μέτρων.

Μέσα σε αυτό τον χαμό, εντύπωση προκαλεί ότι έχει εξαφανιστεί και ο Παύλος Τσίμας από τα παράθυρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega και ήδη φημολογείται έντονα ότι η απουσία του έχει να κάνει με την υπόθεση Siemens και ότι περιλαμβάνεται στην περίφημη λίστα τόσο εκείνος, όσο και η Έλλη Στάη. Αν δεν βγούν βέβαια επισήμως ονόματα, τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά. Άλλο φήμες, άλλο δεδομένα.

Σίγουρα, πάντως, πολλοί θα εκπλαγούν όταν τους πουλήσει το ίδιο το σύστημα που υπηρέτησαν με τόσο πάθος! Κάποιοι θα πρέπει να αποτελέσουν τα εξιλαστήρια θύματα που θα πληρώσουν όλα τα σπασμένα, βλέπετε. Μένει μόνο να μάθουμε ποιοί θα είναι τελικώς αυτοί.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.