Ούτε... ζωγραφιστή δε θέλουν να βλέπουν την Καρύδη στο Mega

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

karidi_839455

Στη μαύρη λίστα έβαλαν, όπως μαθαίνουμε, τη Σμαράγδα Καρύδη στο Mega, αφού η ηθοποιός τους έριξε άκυρο την τελευταία στιγμή για τη σειρά «Μ+Μ», που αρχικά ήταν να προβληθεί με τον τίτλο «Η ωραία και το τέρας».

Δεν θέλουν ούτε να ακούνε για εκείνη στο Μεγάλο Κανάλι, αφού η απόφασή της δημιούργησε πολλά προβλήματα στους υπεύθυνους, οι οποίοι έτρεχαν την τελευταία στιγμή να βρουν την αντικαταστάτριά της, χώρια δε που κρίθηκαν αναγκαίες και αλλαγές στο σενάριο από τη Ρένα Ρίγγα.

Και όλα αυτά για ποιό λόγο; Επειδή  έγινε πρόταση στην ηθοποιό με κάπως λιγότερα χρήματα από αυτά που ανέμενε, λόγω φυσικά της οικονομικής κρίσης. Σου λέει, έβγαλες τόσα εκατομμύρια, κυρία μου, από το «Παρά Πέντε», το οποίο σε έκανε πρώτο όνομα στην πιάτσα, κι εσύ μας πουλάς για μερικά ψωροευρώ; Ε, αυτό, όσο να πεις, μοιάζει το λιγότερο με αχαριστία...

Η Καρύδη, πάντως, δεν πτοείται και συμφώνησε, λέει, για μια γκεστ εμφάνιση στον «Πόλεμο των άστρων» του ΑΝΤ1. Εμ, κάπως πρέπει να βγει κι αυτό το έρμο το... μεροκάματο!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.