Χριστίνα Λαμπίρη: «Φέτος θα πρέπει να ξεχάσουμε τα μεγάλα νούμερα...»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

lampiri_734566b

Για τις δυσκολίες της φετινής σεζόν στη μεσημεριανή ζώνη μίλησε η Χριστίνα Λαμπίρη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Real News». Η παρουσιάστρια του «Super Star» υποστήριξε ότι φέτος υπάρχει... πολυκοσμία το μεσημέρι και πως, αναγκαστικά, τα νούμερα της εκπομπής της θα είναι μικρότερα από περασμένες χρονιές.

«Το "Super Star" βρίσκεται σε μία από τις δυσκολότερες ζώνες και προφανώς θα προτιμούσα να έπαιζα χωρίς ανταγωνισμό ως εναλλακτική εκπομπή και να κάνω κάθε μέρα 30%. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που δεν θα ήθελε να καρπώνεται χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια την επιτυχία! Από την άλλη, νομίζω ότι μεγαλύτερη αξία έχει ένα 14% μπροστά σε σκληρό ανταγωνισμό, παρά ένα εύκολο 30άρι», είπε αρχικά η Χριστίνα και εν συμπλήρωσε:

«Μια ώρα πριν βγούμε στον αέρα -για τη νέα σεζόν- μάζεψα τους συνεργάτες μου και τους είπα πως είμαστε πλέον πολλοί στη ζώνη και θα πρέπει να ξεχάσουμε τα μεγάλα νούμερα. Η "πίτα" θα μοιραστεί. Λογικό δεν είναι; Καλύτερα δεν είναι να το ξέρουμε και να μην αρχίσει η γκρίνια και πάρει θέση η κακή διάθεση στα πρόσωπά μας;».

Όσο για το αν έχει άγχος για τις μετρήσεις, επισήμανε: «Με την αγωνία των μετρήσεων ξυπνάω τα τελευταία 19 χρόνια. Από τη στιγμή που ξεκίνησα να κάνω τηλεόραση. Ο,τι αναλάμβανα ως αρχισυντάκτρια ήθελα να είναι πρώτο. Αντιλαμβάνεσαι ότι το ίδιο ισχύει και σήμερα που είμαι μπροστά από τις κάμερες, το ίδιο θα ισχύσει και αύριο που θα είμαι σε κάποια άλλη θέση. Γεννιέσαι ανταγωνιστικός, δεν γίνεσαι».

Τέλος, για το αν υπάρχουν πράγματα που έκανε στη δουλειά της και έχει μετανιώσει, τόνισε: «Σε γενικές γραμμές, όχι. Μη σου πως ότι έχε μετανιώσει για πράγματα που δεν έκανα... Υπάρχουν πρόσωπα και καλεσμένοι που έρχονται στο "Super Star" και φεύγουν ατσαλάκωτοι και τους βλέπω σε άλλες εκπομπές όπου εκτίθενται σδε βαθμό κακουργήματος. Εκεί, λοιπόν, μπορεί να μετανιώνω που δεν έχω τη δύναμη να κάνω το ίδιο...»

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.