Βίκυ Καγιά: «Μου πάει πολύ το Next Top Model»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

kagia_8276384bΧαρούμενη που ο ΑΝΤ1 της ανέθεσε να παρουσιάσει το «Next Top Model», εμφανίστηκε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Votre Beaute» η Βίκυ Καγιά, που μάλιστα δήλωσε σίγουρη ότι θα τα καταφέρει στη νέα της αυτή προσπάθεια. Παράλληλα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον «Πρωινό Καφέ», τονίζοντας ότι έμαθε πολλά από την εκπομπή και πως πλέον θα είναι καλύτερη στη συνέχεια της καριέρας της.

«Το κυνηγάω τρία χρόνια! Το είχαν προτείνει στον ΑΝΤ1 και στον Alpha, τις περιόδους που συνεργαζόμουν μαζί τους. Τελικά έγινε στον ΑΝΤ1 και είμαι πολύ χαρούμενη», είπε αρχικά η Βίκυ και συνέχισε:

«Ο Πρωινός Καφές ήταν ένα πολύ σημαντικό σχολείο για μένα, μια ευκαιρία, και σίγουρα μετά από αυτόν δεν θα είμαι ποτέ πια η ίδια. Με δυνάμωσε, μου έδωσε σπουδαία εμπειρία, έμαθα να δέχομαι την κριτική. Επειδή γράφτηκαν πολλά, θα ήθελα να διευκρινίσω πως ποτέ στον ΑΝΤ1 δεν είχαμε πει πως θα εξαντλούσα το συμβόλαιό μου ως παρουσιάστρια του Πρωινού Καφέ».

Τέλος, η 31χρονη παρουσιάστρια εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι αυτή τη φορά θα τα καταφέρει, λέγοντας: «Μου πάει πολύ το Next Top Model, γιατί ξέρω ακριβώς τι πρέπει να κάνω. Είμαι εγώ! Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 ξέρουν τι μου ταιριάζει και εγώ τους εμπιστεύομαι απόλυτα. Είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε τέλεια! Το 'χω!».

Σχόλια (2)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΑΤΑ!!

Νίκη
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

χαχαχαχα! κλασσική περίπτωση άχρηστης με μεγάλο βύσμα! Πολύ σκατοχαρακτήρας και το παίζει και πολύ diva το σούργελο!

Θάνος
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.